HP 15s-fq3015nq, laptop negru foarte bun și ieftin

Căutați un laptop bun pentru școală, facultate sau doar taskuri ușoare? HP 15s-fq3015nq este una dintre recomandări deoarece oferă un procesor foarte bun adică are 4 nuclee. Nu este vorba de un Core i5 sau un Core i3 e la Intel, ci de un Pentium N6000 de la același brand. Vorbim de noua generație Jasper Lake care folosește tehnologie pe 10 nm și numeroase alte specificații interesante care ar trebui să vă pună puțin pe gânduri Arată destul de bine chiar și pe negru, iar dacă pentru unii culoarea neagră este prea clasică atunci optați pentru un laptop argintiu, gri, albastru etc.

Producătorii oferă numeroase soluții fie că vreți să le folosiți doar la birou, fie că vreți să călătoriți cu ele. În funcție de alegere, prețurile pot fi mult diferite dar ar mai fi și alte aspecte care poate că nu ar fi foarte importante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am menționat mai sus are un procesor puțin mai deosebit, adică are niște specificații puțin mai bune decât generațiile precedente. Totuși, nu poate fi mai bun decât procesoarele de top și mă refer strict la cele office.

Laptopul a fost conceput pentru a fi folosit chiar și când nu vă aflați la birou, adică acea baterie oferă o autonomie satisfăcătoare însă este influențată de felul cum folosiți laptopul sau cum alegeți anumite setări.

Sunt posibile mici îmbunătățiri la configurație (înlocuire SSD), însă nu cred că ar fi cazul aici deoarece nu veți ține tot conținutul pe el, ci mai degrabă pe un hard disc extern care poate fi conectat și la alte gadgeturi. Cu alte cuvinte, nu e bine să aveți toate fișierele pe un singur mediu de stocare.

Dacă considerați că nu are suficientă memorie pentru Windows 11, atunci instalați Windows 10 care necesită numai 2GB RAM, astfel că încă 2Gb RAM rămân pentru aplicații diverse.

Concluzie

HP 15s-fq3015nq este o opțiune de buget și dacă vă doriți un plus de performanță dar nu sunteți interesați de mărimea ecranului, atunci v-aș recomanda modelul ASUS X415FA.

Te-ar mai putea interesa