HP 15s-fq2066nq, laptop albastru cu multă memorie RAM (16GB)

Laptopul HP 15s-fq2066nq este un model destul de modern deoarece vedem cele mai recente componente care fac modelul chiar mai atractiv. Cu alte cuvinte, nu mai merită să luați un desktop PC dacă vă place actuala configurație și poate că nici nu aveți gânduri să-l upgradați. Oricum, consider că oferă mai mult decât ați avea nevoie, adică o memorie de 16GB este numai bună și pentru gaming, dar aici nu este cazul deoarece vorbim de un alt tip de laptop.

O generație nouă de laptopuri arată diferit, iar cel de jos are un exterior pe albastru, iar interiorul a rămas argintiu, adică destul de vizibil. Poate că nu ar fi fost prea inspirată o tastatură argintie dacă ar fi avut și tastatură iluminată, dar aici nu este cazul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Raportul preț/performanță este foarte bun în cazul acestei configurații și o regăsim chiar și pe alte laptopuri, dar cu mici modificări (memorie de 8GB). Voi decideți dacă aveți nevoie de atâta memorie sau spațiu de stocare. Prețul poate să scadă destul de mult dacă alegeți un laptop cu SSD mai mic și veți vedea că nu este nevoie de atât de mult spațiu.

Ecranul este și el foarte importante iar tehnologie IPS nu lipsește nici de la acesta și asigură o calitate video superioară, adică luminozitate ridicată, unghiuri de vizibilitate largi și culori clare. În funcție de tipul laptopului, pot fi ecrane cu rată de refresh mai mare, luminozitate mult mai mare și culori mai realiste.

Producătorul s-a gândit să vă oferă o experiență plăcută, dar să nici nu aibă un preț prea mare încât să nu vi-l permiteți. Conectivitate este un alt capitol foarte interesant, iar modelul de sus stă destul de bine.

Concluzie

HP 15s-fq2066nq reprezintă o soluție puțin diferită pentru că are o combinație de culori destul de interesantă, procesor de ultimă generație (diferit de cele de pe PC-uri), porturi foarte bune, o construcție compactă și Windows 11 preinstalat. Nici nu aș pune alt sistem de operare, iar pentru cei pasionați de jocuri dar nu sunt interesați să le joace la detalii maxime, HP Victus 15-fa0025nq ar fi o opțiune interesantă.

Te-ar mai putea interesa