HP 15s-fq2065nq, laptop office cu Windows 11

HP 15s-fq2065nq este un laptop din categoria office pentru persoanele interesate de ceva cu capabilități office. Datorită faptului că vine cu sistem de operare preinstalat (Win 11) aș putea spune că se potrivește și la sarcini business. Asta dacă vă este suficient un procesor i3.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un model care este echipat cu ecran de 15 inci, procesor quad core și 8 giga memorie RAM. Din poza de alături se poate vedea că laptopul este unul de culoare neagră cu tastatură numerică în partea dreaptă.

Păreri pro și contra

Un notebook PC precum HP 15s-fq2065nq este pentru persoanele interesate într-un model cu i3-11254g4, stocare SSD și 8GB memorie RAM. Trebuie știut despre procesor că e unul foarte performant, atât de performant încât scoate 9962 puncte pe cpubenchmark.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție HD (1366×768) și margini înguste. De pe urma acestor caracteristici ne dăm seama că e mai mult laptop business întrucât în acest scop nu va fi utilizat pentru vizionarea de filme sau alte lucruri similare.
Memoria sistemului e una suficientă de 8 giga tip DDR4, iar stocarea se realizează pe un SSD de 256 giga (SSD de tip M2).
În privința conectivității trebuie știut că acest model are 3 porturi USB, HDMI, wireless ac și bluetooth 4.2.
Portabilitatea e și ea una bună dacă ținem cont de faptul că are greutate de 1,7 kilograme și baterie care ține maxim 8 ore.

Ca aspect mai puțin bun trebuie să menționez faptul că are ecran cu rezoluție HD. Sincer, nu se va vedea prea mult diferența dintre HD și FHD la un ecran de 15 inci, dar în ziua de azi toate modelele de 15 au ecran FHD.

De final trebuie să scriu că acest model se va dovedi perfect pentru acasă ori la birou. Iar, dacă doriți ceva pentru jocuri atunci vă recomand un Omen.

Te-ar mai putea interesa