HP 15s-fq2064nq, laptop gri cu Windows 11 S

Majoritatea producătorilor de laptopuri oferă soluții accesibile care pot fi utile pentru cei care nu vor să joace jocuri sau să lucreze în aplicații profesionale. Mă refer la acele laptopuri simple care pot fi folosite chiar de elevi și studenți, iar HP 15s-fq2064nq este unul dintre acestea doar că are o configurație puțin mai avansată. Fiecare laptop este puțin mai diferit, unele oferă o memorie RAM mai mare și altele un SSD de 512GB. Sunt destul de multe laptopuri cu SSD mai mic, cum vedem și pe acesta (256GB), doar că au trecut vremurile în care stocam foarte multe fișiere media, acum totul este stocat pe internet și poate fi accesat prin serviciile de cloud.

Costă puțin mai mult decât altele deoarece are Windows 11 preinstalat, acesta fiind cea mai bună soluție pentru noile laptopuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu costă foarte mult dacă ne gândim că vine cu Windows 11 S și procesor atât de nou. Chiar dacă nu este vorba de un Core i3 Alder Lake, modelul Tiger Lake reprezintă o opțiune decentă deoarece folosește cea mai nouă tehnologie de fabricație (10 nm).

Probabil singurul minus, dar nu este atât de evident, ar fi rezoluția ecranului (1366 cu 768 pixeli). Tot mai multe laptopuri au un ecran 1080p astfel că imaginea devine mai clară, dar poate că voi nu veți sta foarte mult pe acest laptop, probabil că mai aveți un PC.

Se descurcă în cele mai multe situații iar memoria RAM este de ajuns pentru că sistemul de operare are nevoie doar de jumătate. Astfel că rămâne destul de multă memorie pentru programe și multitaskingul nu va fi o problemă. Mai accesibil pentru că are un hardware diferit, este laptopul HP 15s-fq3015nq.

Concluzie

HP 15s-fq2064nq este un model din cea mai recentă generație , motiv pentru care vedem porturi USB foarte bune, WiFi ac (nu are nevoie de versiunea ax) și multe alte dotări excelente care fac laptopul mai funcțional. Cu alte cuvinte, nu mai sunt necesare atât de multe periferice și scăpați de o mulțime de cabluri de pe birou.

Te-ar mai putea interesa