HP 15s-fq2063nq, laptop office cu Windows 11 S

HP 15s-fq2063nq este unul dintre cele mai noi laptopuri de la acest brand și se adresează celor care au un buget redus, dar nici nu-și doresc să joace jocuri pe el. L-aș recomanda elevilor și studenților pentru că vine cu Windows 11 Home S preinstalat, acesta fiind cea mai ieftină variantă de la Microsoft și care poate fi de ajuns pentru mulți dintre voi. Laptopul se prezintă destul de bine la cele mai multe capitole că doar vorbim de o generație nouă. Arată ca multe alte laptopuri chiar și peste 3000-4000 RON, doar că diferențele majore sunt la interior.

Componentele hardware influențează cel mai mult prețul laptopului iar în acest caz vorbim de un Core i3, un SSD modest și 8GB RAM. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Configurația menționată mai sus este decentă pentru cât costă doar că spațiul de stocare nu este cel mai mare. Poate că ați fost obișnuiți să stocați foarte multe pe el, însă acum sunt diverse servicii de stocare sau de redare media, astfel că nu trebuie să țineți totul pe SSD.

Pentru un laptop de tip office, vi se oferă numeroase dotări și suficientă performanță. Veți vedea că un Core i3 se descurcă foarte bine indiferent de ce fel de aplicație veți folosi. Dacă bugetul vă permite un laptop de peste 2000 lei, atunci v-aș recomand unul cu Ryzen 5 sau Core i5, poate cu un SSD mai mare, dar și dotările sunt importante.

Cu SSD-ul am lămuri, însă un alt aspect care poate pe unii i-ar deranja este acela că ecranul are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. Pe de altă parte, autonomia este mai bună (maxim 8 ore) și producătorul se laudă cu o încărcare rapidă (50% în 45 minute).

Concluzie

HP 15s-fq2063nq oferă exact cât plătiți iar dacă anumite dotări nu vă place și nu ați fi dispuși să cheltuiți mai mult, atunci aruncați o privire și peste laptopurile cu AMD sau cele cu Intel Pentium (HP 15s-fq3012nq). Prea multe compromisuri nu merită cât timp spațiul de stocare poate fi mărit ușă și soluții sunt destul de multe.

Te-ar mai putea interesa