HP 15s-fq2031nq, laptop super compact la preț ok

Laptopul HP 15s-fq2031nq e unul destul de avansat și se vede dup[ componentele sale, puteți să-l folosiți acasă sau chiar și la locul de muncă. Ecranul său e unul de 15,6 inci cu rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli, iar din această cauză laptopul de față este excelent pentru filme 1080p. Un laptop al anului 2021 vine doar cu procesor Intel generația a 11-a, cu SSD M2, fără DVD și fără port LAN. Aceste dotări au fost eliminate pentru a-l fce mai subțire și, oricum, mulți utilizatori preferă să se conecteze la internet prin WiFi (ac 2×2).

Prețul acestuia este destul de bun deoarece nu are sistemul de operare Windows, însă sunteți nevoiți să-l instalați după achiziție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul din dotare este Intel din generația Tiger Lake, iar asta presupune suport wireless ac, două porturi USB 3.1, autonomie crescută și tehnologie pe 10 nm. Placa video prezentă pe acesta nu este dedicată, ci este integrată și oferă performanțe decente. Vorbim de modelul Intel Iris Xe care se descurcă bine în cele mai multe situații. La portul USB tip C se poate conecta un aprator dacă vă doriți un conector anume (mă refer la cel LAN). Dacă vă doriți un spațiu mai generos de lucru, atunci aveți nevoie de un cablu HDMI și de un monitor. Pot fi conectate diverse periferice și gadgeturi la acest laptop, dar și dotările sale sunt bune și numeroase.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut pe argintiu, fiabilitate (oferit de un brand cu experiență), greutate de 1.69 kg, ecran IPS, procesor modern, multă memorie RAM, SSD generos.
Din păcate, poate că unii nu se mulțumesc cu 512GB spațiu de stocare, motiv pentru care mai trebuie să investiți puțin în el.

Deci, dacă te interesează un laptop care să arate bine și să se comporte fără reproșuri în orice tip de sarcină atunci modelul acest HP 15s-fq2031nq ar fi recomandarea mea. Ceva mai accesibil ar fi o variantă tot cu Intel, însă cu Core i5 și 8GB de RAM, acest brand oferind destul de multe soluții.

Te-ar mai putea interesa