HP 15s-fq2030nq, laptop office de top

HP 15s-fq2030nq poate fi folos celor care vor un laptop bun pentru orice, însă nu poate fi comparat cu unul pentru gameri. La un așa preț, veți avea un laptop elegant, bine dotat și care are tot ce e mai nou pe piață. Un laptop foarte bun poate costa chiar și dublu însă nu cred că va fi mai de folos decât acesta. În general, e bine să luați un laptop în funcție de nevoi și să nu fie foarte scump. Puteți alege un mouse, un router wireless sau chiar și niște boxe pentru acesta.

Alternativele pot să vină și de la alte branduri deoarece sunt multe branduri cu experiență în acest domeniu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația sa are următoarele componente: Intel Core i7-1165G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB RAM, SSD de 512GB de tip M.2. Sunt componente destul de noi și dar au tehnologii destul de avansate. Un ecran de 15 inci nu e suficient de mare pentru a viziona filme, însă depinde de la ce distanță îl priviți. Se poate conecta un televizor sau monitor la HDMI-ul laptopului pentru a folosi laptopul ca un media player portabil.

Un laptop nou are doar porturi USB 3.1 + unul de tip C, însă unele pot avea și un port USB 3.2 (diferențele nu sunt atât de mari). Eu recomand porturile USB pentru transferul de date deoarece oferă o viteză de transfer foarte bună. Are doar Free DOS însă dacă ar fi avut Windows 10, prețul ar fi fost altul. Instalarea sistemului și al aplicațiilor se poate face cu un stick USB care costă destul de puțin. Dimensiunile dar și greutatea depind de diagonala ecranului, însă cred că se mai putea lucra la construcția sa pentru a-l face mai ușor.

Plusuri: tehnologie wireless nouă – WiFi ac 2×2, procesor de ultimă generație, multitasking excelent, SSD modern, preț decent, ecran FullHD.
Minusuri: nu are Windows 10.

Pentru un plus de experiență multimedia, HP 15s-fq2030nq are nevoie de un sistem audio 2.1 și nu de boxe simple. Poate că aveți deja un sistem audio care îl folosiți pentru muzică și laptopul este strict pentru lucru.

Te-ar mai putea interesa