HP 15s-fq2026nq, laptop cu CPU pe 10 nm

Configurațiile noi vin cu procesoare mai avansate și pe acest HP 15s-fq2026nq vedem un Core i3 nou pe 10 nm. Acestea va fi mai eficient și nu îl regăsim pe foarte multe laptopuri pentru este generația nouă de la Intel – Tiger Lake. Un astfel de laptop se adresează utilizatorilor care vor să lucreze pe el, adică să folosească diverse aplicații. Necesită să instalați Windows 10 pe el prin intermediul unui stick USB. Poate că nu oferă mult spațiu, însă puteți înlocui SSD-ul sau alegeți unul extern dacă vreți să-l conectați cu alte dispozitive.

Noua serie de la acest brand oferă un design plăcut pe gri cu negru și o greutate scăzută pentru a fi transportat cu ușurință. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul de care vă spuneam mai sus este Core i3 1115G4 care are o placă video integrată numită UHD Graphics, dar și specificații bune. Dacă vă doriți mai multe nuclee pentru anumite aplicații, atunci aveți nevoie de un procesor Core i5. Acestea laptopuri nu sunt concepute pentru gaming și nici nu aș încerca deoarece nu au placă video dedicată, iar sistemul de răcire este cel clasic. Laptopurile ca cel din imagine se adresează acelor utilizatori care vor portabilitate, dar și productivitate. Dacă actuala configurați nu vă este pe plac, atunci optați pentru un alt model de la acest brand deoarece lista de laptopuri este mare.

Păreri pro și contra

Displayul acestui model este un IPS de 15.6 inci cu luminozitate decentă, rezoluție Full HD și suprafață mată. Specificațiile sunt excelente și vedem îmbunătățiri cu fiecare generație, astfel că laptopurile devin tot mai atractive. Oferă o autonomie bună în modul economic și poate că nici nu vreți să vă bazați mult pe baterie, deoarece îl țineți conectat la priză precum un PC. Bineînțeles, prețul este ușor piperat pentru că nu discutăm de un laptop oarecare, iar brandul este unul experimentat.

HP 15s-fq2026nq are o greutate foarte redusă și chiar dacă nu este vorba de un ultraportabil. Din lateral se vede foarte clar că are o construcție foarte subțire și porturile sunt dispuse destul de bine (înspre spate). Poate că nu are cele mai multe porturi, dar nici nu aveți nevoie de foarte multe pentru că dotări bune și nu sunt necesare foarte multe periferice.

Te-ar mai putea interesa