HP 15s-fq2023nq, laptop cu i3-1115G4

HP 15s-fq2023nq e un notebook PC din clasa office întrucât vine cu procesor i3 şi cip grafic integrat. Procesorul i3-1115G4 e unul foarte performant deoarece scoate 6465 puncte la benchmark.
Laptopul are performanţe bune, iar portabilitatea este extrem de bună prin faptul că are o greutate redusă şi baterie care ţine vreo 7 ore.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi are portabilitate peste medie. Din imagine se poate vedea aspectul sobru, modelul având o culoare gri închis.

Păreri pro şi contra

Modelul HP 15s-fq2023nq are ecran de 15 inci cu rezoluţie FHD, panel IPS şi strat anti-glare. În acest fel o să aveţi o vizionare plăcută a filmelor FHD sau HD.
Memoria RAM instalată e de 8 giga, iar stocarea e pe SSD de 512 giga. În opinia mea nu e nevoie să puneţi mai mulţi RAMi. Nici pe partea de stocare nu e nevoie să puneţi un hard mai mare, dar dacă doriţi acest lucru atunci puteţi ataşa un hard extern.

Nu dispune de unitate optică, dar în schimb are multe opţiuni de conectivitate. Este vorba despre 3 porturi USB, HDMI, card reader, wireless ax şi bluetooth. Pe partea de wi-fi ar trebui adăugat că aparatul e compatibil MU MIMO, aceasta fiind o tehnologie care ajută la maximizarea traficului de reţea.
Cipul grafic e Intel UHD şi ţine locul unei plăci video. Se va folosi de memoria sistemului şi va rula jocuri nu prea complexe.
Un lucru care ar fi fost util, dar care lipseşte, e senzorul de amprentă. Ar fi ajutat la o autentificare rapidă.

Notebook-ul de faţă poate fi utilizat cu succes acasă ori la lucru. Numele HP fiind una dintre alegerile profesioniştilor deoarece au laptopuri robuste care fac faţă solicitărilor intense.

Te-ar mai putea interesa