HP 15s-fq2013nq, laptop office cu i5-1135G7

HP 15s-fq2013nq e un laptop din categoria office pentru persoanele interesate de un aparat modern pentru navigat pe Internet, ascultat muzică, vizionat filme şi editat documente.
Caracteristicile tehnice sunt unele la nivelul anului 2021 deoarece are procesor i5 quad core, 8GB RAM şi un SSD încăpător.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca funcţionalitate, dotări şi aspect.


Păreri pro şi contra

Modelul HP 15s-fq2013nq e unul cu procesor i5 model 1135G7 care are 4 nuclee, motiv pentru care scoate 10118 puncte la benchmark. Nu are placă video dedicată, dar procesorul e unul cu cip grafic integrat numit Iris Xe poate înlocui cu succes o placă video.
Stă foarte bine pe partea de fiabilitate deoarece e realizat din materiale calitative, motiv pentru care are o garanţie standard de 3 ani. La nevoie această garanţie poate fi extinsă la mai mult.
Ecranul de 15,6 inci e unul cu rezoluţie FHD, panel IPS şi strat anti-glare. E unul foarte clar de pe suprafaţa căruia nu se reflectă lumina.

Nu are unitate optică, dar în schimb are o multitudine de porturi utile precum 3 porturi USB, HDMI, card reader, bluetooth şi wireless ac.
În acest fel sistemul de operare (de preferat Windows 10 Home 64 bit) poate fi instalat de pe un stick USB 3.0. Instalarea driverelor se va face automat la prima conectare la Internet.

Dacă nu vă place acest model deoarece pe negru atunci există şi alternative pe gri deschis precum acest HP, însă dotările sunt puţin diferite.
Per ansamblu acest model e unul util persoanelor interesate de un aparat modern cu care să poată citi informaţie online şi edita documente.
Datorită componentelor de top acest model poate fi utilizat fără probleme şi 8-9 ani.