HP 15s-fq2006nq, laptop gri cu SSD mare

Laptopul HP 15s-fq2006nq este unul ceva mai avansat decât restul, motiv pentru care vom vedea cel mai avansat procesor Intel. Este vorba despre Core i7 1165G7 care a fost conceput strict pentru uz office, iar placa video se numește Iris Xe Graphics. Designul laptopului diferă puțin față e generațiile anterioare și vedem îmbunătățiri estetice care cred le veți aprecia, dar și o culoare plăcută (gri). În caz că vi se pare prea scump, laptopurile cu Core i5 sunt o opțiune la fel de bună și multe aplicații nu au nevoie de Core i7. Acest producător oferă numeroase configurații și serii, iar voi veți găsi cu ușurință una care vi se potrivește.

Trebuie să instalați Windows 10 pe acest laptop și nu recomand altă versiune, iar instalarea durează foarte puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația office poate fi de ajuns pentru taskuri zilnice și o puteți îmbunătăți puțin cu timpul. Nu este nevoie de un laptop de gaming dacă nu vă jucați jocuri și autonomia este chiar mai mică decât în cazul laptopurilor office. Portabilitatea este un punct foarte al acestui laptop și cred că ați observat și voi greutate redusă – 1.69 kg. SSD-urile de pe laptopurile noi nu mai sunt de tip SATA, ci sunt în format M.2 (mult mai compact și se instalează ușor).

Păreri pro și contra

Porturile sunt foarte importante pentru că veți conecta diverse periferice, dar oferă și tehnologii fără fir. Producătorii au renunțat la anumite dotări pentru că le-au considerat inutile, iar dacă simțiți lipsa portului LAN, cumpărați un adaptor pentru portul USB. Nu aveți ce să reproșați hardware-ului deoarece vedem doar componente noi. Autonomia este de ajuns pentru situațiile în care sunteți plecați și vreți să lucrați ceva în aplicațiile office, în rest puteți să-l țineți conectat la priză.

Ecranul este unul de tip IPS care este apreciat de utilizatori deoarece oferă o imagine foarte clară indiferent de unghiul de vizibilitate. Modelul HP 15s-fq2006nq oferă componente noi cu tehnologii de fabricație moderne, totul pornește rapid și datele se transferă într-un timp foarte scurt.

Te-ar mai putea interesa