HP Pavilion 14-ce3013nq, notebook cu i5-1035G1

HP Pavilion 14-ce3013nq e un laptop modern cu ecran de 15,6 inci şi procesor i5 aşa încât să fie potrivit pentru sarcini multimedia. Din când în când vă puteţi juca şi câte un joc deoarece are placă video GeForce MX130 cu 2GB memorie video.

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop la zi cu tehnologia. Din imaginea de alături se poate vedea că e un laptop de culoare argintie fără tastatură numerică în partea din dreaptă.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 14-ce3013nq e unul cu ecran de 14 inci care are o rezoluţie 1920×1080 pixeli, panel IPS şi strat anti-glare. Ecranul e unul suficient de mare pentru a a putea vedea clar informaţiile.
Procesorul i5-1035G1 e unul cu 4 nuclee aşa încât scoate 8001 puncte pe cpubenchmark.
Pentru ca sarcinile să fie cât mai fluente are 16GB memorie RAM şi stocare pe un SSD de 512GB.
Laptopul acesta nu are unitate optică, dar în schimb are o multitudine de porturi utile precum 3 USB, HDMI, LAN, wireless ac şi altele.
Acesta are o portabilitate foarte bună deoarece are greutate de 1,6kg şi baterie care ţine vreo 10 ore. Având Fast Charge înseamnă că se va încărca rapid la 50% în 45 minute.
Pentru ergonomie bună are tastatură iluminată şi ecran cu strat anti-glare.
Poate fi utilizat din prima clipă deoarece Windows 10 Home preinstalat.

Un laptop precum acesta ar fi numai bun pentru acasă ori la lucru deoarece are un aspect sobru (fără prea multe luminiţe) aşa încât să nu pară un laptop de copii.
Dacă doriţi să alegeţi între acest laptop şi o tabletă atunci acest model ar fi superior datorită faptului că oferă o productivitate mult mai bună prin prezenţa tastaturii şi a sistemului de operare Windows 10.
Alternative la acest model ar fi un Acer Nitro dacă vreţi ceva pentru acasă, iar dacă vreţi ceva mai puternic pentru CAD atunci vă recomand acest ASUS.

Te-ar mai putea interesa