HP 15s-fq2003nq, laptop negru cu CPU Intel

HP 15s-fq2003nq este un laptop destul de avansat datorită procesorului de ultimă generație de la Intel. Este vorba de un model Core i7 Tiger Lake care oferă performanțe excelente doar că trebuie să vă limitați la aplicați, redare media și navigare web. Pentru gaming există laptopuri diferite care arată mult mai bine decât acesta și au chiar și o placă video GeForce RTX (ca HP Victus 16-d1011nq). Revenind la laptopul nostru care este conceput pentru o anumită categorie de utilizatori, acesta are și dotări foarte bune, astfel că este o alternativă bună la un desktop PC.

Chiar dacă la prima vedere pare a fi mai scump decât un desktop (cu hardware similar), laptopul are un display IPS, astfel că nu mai este necesar un monitor , dar nici multe periferice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP 15s fq1015nq

Merită sau nu merită cumpărat?

Sunt multe avantaje oferite de un laptop, iar principalul ar fi portabilitatea. Evident că la performanțe încă nu sunt laptopuri care ar putea depăși un desktop însă depinde și cu care le compară. Cele construite pe componente sunt mai accesibile decât cele asamblate de marii producători (HP).

Laptopul poate fi luat oriunde într-o geantă mică, eventual optați pentru un mouse cu fir dacă stați mult cu el la birou. Se conectează wireless la internet fără nici un adaptor, e nevoie doar să aveți un hotspot în apropiere. Dacă routerul este Dual Band, vă puteți bucura de un plus de viteză deoarece laptopul are WiFi ac 2×2 (e bine ca rotuerul să fie compatibil). Tot mai multe laptopuri nu mai au acel port LAN care ar fi asigurat o viteză de trasnfer Gigabit, însă de multe ori este de ajuns chiar și mai puțin. Poate că mai sunt și alți utilizatori prin casă care se conectează și nu vă doriți să le limitați viteza.

Concluzie

HP 15s-fq2003nq este mai accesibil și pentru că are doar Free DOS, însă nu este un sistem de operare ori o opțiune, ci trebuie pus Windows 11 cu ajutorul unui stick USB. Laptopul are suficientă memorie pentru multitasking, sistemul de operare consumând doar 4GB.

Te-ar mai putea interesa