HP Victus 16-d1011nq, păreri laptop alb cu procesor i5

De la început trebuie să scriu că HP Victus 16-d1011nq vine ca o alternativă la 16-d1009nq. Diferențe dintre acestea sunt mai mult pe partea vizuală întrucât modelul de față e unul de culoare albă. În rest, au aceleași componente de generație nouă precum placa video RTX 3060, procesorul i5 cu 12 nuclee și memoria RAM DDR5.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim cea mai nouă tehnologie împachetată într-o carcasă plăcută la vedere.
Din imagine se poate observa că acest model cu ecran de 16 inci are tastatură completă, adică în partea dreaptă are numpad.

Păreri pro și contra

Laptopul HP Victus 16-d1011nq este dotat cu procesor i5 model 12500H care socate 21846 puncte pe cpubenchmark. De pe urma acestui punctaj ne putem da seama că e vorba despre un aparat foarte performant.
Placa video RTX 3060 e una din clasa 2, iar memoria dedicată a acesteia e de 6 giga.
În privința memoriei RAM trebuie să scriu că acest model are DDR5 în cantitate de 16 giga. Este o cantitate mai mult decât suficientă pentru sarcinile din zilele noastre.
Stocarea se realizează pe un SSD de 512 giga și e unul de tipul M.2. În acest fel avem suficientă stocare pentru programe, iar dacă avem nevoie de mai mult atunci putem merge pe varianta unui hard extern sau ceva de genul.

Pe partea de minusuri trebuie să țineți cont de faptul că acest model nu are sistem de operare preinstalat și că portabilitatea e una decentă. Recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB 3.0.

De final trebuie să scriu că acest model se va dovedi mai mult decât suficient pentru sarcini multimedia, gaming și proiectare.
Pe piață sunt mai multe modele, dar acesta se evidențiază prin faptul că e bun pentru toate sarcinile amintite anterior și are un excelent raport între preț și dotări.

Te-ar mai putea interesa