HP 15s-fq1071nq, laptop cu i5-1035G1

Cele mai noi laptopuri vin cu procesoarele Intel Ice Lake, iar acestea folosesc tehnologie de fabricație pe 10 nm. HP 15s-fq1071nq este un model pe gri și cu hardware office puțin mai avansat, astfel că performanțele sunt peste medie. Procesoarele Core i3 și Core i5 sunt cea mai bun alegere, în special dacă sunt însoțite de memorie RAM de 8GB și de un SSD mare (512GB). Prețurile sunt ceva mai mari decât în cazul modelelor lansate anul trecut, deoarece acelea acea hard disc și cele de acum au un SDD foarte rapid și compact.

Raportul preț/performanță este bun la acele mai bune laptopuri și SSD-urile de pe ele nu sunt chiar accesibile. Veți vedea că se mișcă excelent cu Windows 10 și va fi o investiție foarte bună, în special dacă nu aveți alt laptop ori PC. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele laptopului sunt importante atunci când nu dețineți alt laptop sau PC, iar performanțele sunt foarte importante. Nu aveți nevoie de mai mult pentru taskuri zilnice, adică pentru aplicații simple, navigare web și poate mai vreți să rulați conținut media divers. varianta de sus este una pe gri și pot spune că arată destul de bine, dar mai sunt și alte modele care poate v-ar interesa.

Păreri pro și contra

Hardware-ul este satisfăcător în acest buget și este acel gene de laptop care nu necesită niciun upgrade. Laptopurile recent lansate sunt mult mai portabile decât cele din generațiile precedente. Modelul prezentat sus are o greutate de numai 1.69 kilograme și este destul de subțire, iar porturile prezente sunt cele mai populare. Autonomia poate ajunge și până la 10 ore, însă poate că vreți să folosiți internetul fără fir, setați o luminozitate mai mare la ecran și rulați conținut video din când în când. De multe ori nu obțineți autonomia prezentată de producător, însă poate în veți ține mai tot timpul în priză ca un PC.

HP 15s-fq1071nq nu prezintă sistemul de operare Windows 10, dar va trebui să-l instalați ulterior și vă puteți folosi de un USB stick că doar laptopurile nu mai au unități optice integrate.

Te-ar mai putea interesa