HP 15s-fq1066nq, laptop performant procesor i5

Laptopurile sunt de mai multe tipuri și configurațiile sunt destul de diferite, iar procesoarele pot fi din două generații diferite sau au altă destinație (office/gaming). HP 15s-fq1066nq este un model office, adică îl puteți folosi pentru aproape orice, mai puțin jocuri 3D și aplicații de editare video. Laptopul înlocuiește cu succes orice desktop vechi și chiar oferă numeroase dotări chiar dacă dimensiunile sunt mult reduse.

Are un design plăcut și un touchpad generos în caz că nu vreți să folosiți mouse-ul, însă productivitatea este mai mare cu un mouse. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Oferă unul dintre cele mai bune ecrane de pe piață – IPS cu rezoluție 1920 x 1080 și finisaj mat. Astfel, vă puteți bucura de conținutul mai de calitate și de o experiență de utilizare mai plăcută. Se poate conecta un monitor sau televizor prin HDMI dacă aveți nevoie de o imagine mai mare pentru o prezentare sau doar pentru a reda conținut video. Sunt prezente numeroase porturi USB (două clasice de tip 3.1 în stânga și în dreapta este cel de tip C). Vedem lipsa portului de rețea pentru că laptopul are o construcție destul de subțire, dar sunt adaptoare dacă alegeți să vă conectați prin fir la internet.

Păreri pro și contra

Procesoarele Intel noi oferă destul de multe nuclee, care vor fi de folos pentru anumite aplicații. Tehnologia de fabricație a avansat și a ajuns să fie pe 10 nm, însă AMD oferă soluții chiar și pe 7 nm. Sunt destul de multe laptopuri office, însă unii producători oferă soluții mai atractive și mai fiabile. Puteți profita de anumite promoții pentru a economisi bani sau alegeți brandul favorit în care aveți încredere. Multe laptopuri vin fără Windows 10, dar licența electronică costă destul de puțin și instalarea sistemului durează puțin datorită SSD-ului.

Chiar dacă un laptop cu i3 este mult mai accesibil, diferențele se observă la anumite aplicații sau când faceți multitasking. HP 15s-fq1066nq are o autonomie generoasă în modul economic și poate că îl veți ține mai tot timpul pe birou conectat la priză și la internet prin cablul de rețea.

Te-ar mai putea interesa