HP 15s-fq1060nq, laptop HD cu finisaj argintiu

Laptopul din imagine este HP 15s-fq1060nq și este unul dintre numeroasele modele office care sunt disponibile și oferite de acest brand. Din păcate anumite laptopuri sunt prezente o perioadă scurtă de timp, pentru că apar frecvent versiuni actualizate. Evident, are un design compact și o greutate foarte redusă – 1.69 kg. Laptopurile vin cu îmbunătățiri la fiecare generație nouă și observ că sunt tot mai compacte. Cu siguranță, nu sunt folosite aceleași materiale ca și la seriile de top (Envy), dar și hardware-ul diferă.

Sunt modele care sunt destul de atractive ca preț și care vă oferă exact ce aveți nevoie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele Core i3 au doar 2 nuclee pentru că sunt concepute pentru taskuri simple și doar jocurile și anumite aplicații folosesc mai multe nuclee. Nu are sens să luați un laptop de gaming dacă nu vă jucați jocuri des, iar autonomia la acele laptopuri nu este cea mai grozavă.

Ecranul laptopului este unul standard și nu prezintă foarte multe caracteristici speciale. Rezoluția sa este una HD, deci puteți reda doar conținut 720p și are ieșire HDMI pentru a conecta un monitor sau televizor. Poate că ați și observat că are un SSD și nu un hard disc, astfel totul se mișcă rapid și transferul datelor durează destul de puțin.

Păreri pro și contra

Poate că nu are cea mai grozavă configurație, însă poate că nu sunteți un utilizator pretențios. Nu obișnuiți să țineți multe date pe laptop, astfel că un SSD de 256GB ar fi de ajuns însă există posibilități de mărire a spațiului. Memoria RAM poate fi de ajuns pentru că sistemul de operare consumă cam jumătate (ideal ar fi 8GB, dacă aveți de gând să puneți și câteva aplicații). Este atractiv pentru că are doar Free DOS, voi trebuind să-l înlocuiți cu Windows 10 (instalarea se face de pe un stick).

laptopurile pot fi pe diverse culori, însă cele mai populare sunt argintii sau pe gri. Nu prea se mai fabrică laptopuri office negre deoarece nu iasă atât de mult în evidență și doar cele de gaming sunt negre. HP 15s-fq1060nq este una dintre numeroase recomandări de la acest brand și poate că nu aveți nevoie de un hardware foarte avansat sau de o placă video dedicată.

Te-ar mai putea interesa