HP 15s-fq1010nq, laptop cu i3-1005G1

HP 15s-fq1010nq e un laptop nou din seria HP 15 adresată persoanelor care vor un model office pentru acasă ori la serviciu. Are o portabilitate bună (greutatea e de 1,7kg), iar performanţele sunt superioare mulţumită procesorului i3 pe arhitectură Ice Lake.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Laptopul acesta venind pe culoare neagră cu ecran de 15 inci. Din poza puteţi vedea că are tastatură numerică în partea dreaptă aşa încât să vă fie uşor să introduceţi numere.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15s-fq1010nq e echipat cu ecran de 15,6 inci care are rezoluţie FHD şi panel SVA. Acest tip de panel e unul cu unghiuri de vizualizare bune, similare IPS. Pentru ca lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa ecranului acesta are un afişaj anti-glare, adică anti-orbire.
Procesorul i3-1005G1 e unul cu două nuclee capabil în a scoate 5261 puncte la benchmark. În acest fel o să ruleze toate sarcinile cât mai fluent.
Nu are unitate optică, dar în schimb are o multitudine de porturi USB, un HDMI, wireless ac, card reader şi bluetooth.
Bateria poate să ţină şi 10 ore, acesta fiind un lucru foarte avantajos pe partea de portabilitate.
Memoria RAM a sistemului e de 8 giga, iar stocarea se realizează pe un SSD cu capacitate de 256 de giga.
Cipul grafic e unul Intel UHD care va folosi memorie din memoria sistemului. Există şi o alternativă cu placă video dedicată.

Per ansamblu acest model e unul perfect dacă vreţi un laptop pentru văzut filme, navigat online şi ascultat muzică. Din când în când vă puteţi juca şi un joc optimizat de genul League of Legends.
Pot spune că acesta e un notebook perfect pentru persoanele interesate de ceva de calitate.
Ar trebui adăugat că laptopul e compatibil doar cu Windows 10, instalarea realizându-se de pe un stick USB 3.0

Te-ar mai putea interesa