HP 15-dw2024nq, laptop cu i3-1005G1 şi GeForce MX130

Notebook-ul HP 15-dw2024nq e unul ideal pentru sarcini office, dar poate fi utilizat şi la sarcini multimedia (vizionat filme calitate Blu-ray şi jocuri optimizate precum League of legends).
Portabilitatea e uimitor de bună cu o greutate de 1,7kg şi o baterie care poate să ţină şi 6 ore.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat foarte bun la sarcini avansate.
Din poza de alături poţi vedea că aparatul e unul de culoare gri cu tastatură numerică în partea dreaptă.


Păreri pro şi contra

Modelul HP 15-dw2024nq vine cu procesor dual core model i3-1005G1 capabil în a scoate 5367 puncte la benchmark.
În sarcini video acest laptop se foloseşte de cipul Intel UHD sau de cel de la Nvidia (MX130 cu 2GB memorie video).
Stocarea se realizează pe SSD de 256 de giga, iar ca memorie RAM are 8GB DDR4.
Ecranul e unul foarte clar deoarece e vorba despre unul cu rezoluţie 1920×1080 pixeli, panel SVA (similar calitativ IPS) şi strat anti-glare.
Nu vine cu unitate optică, dar în schimb are o gamă variată de porturi precum HDMI, 3 USB, LAN Gigabit şi conectivitate wireless ac. Alături de acest laptop se poate folosi şi un mouse bluetooth deoarece are această opţiune.
Nu are sistem de operare, iar din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB. Driverele vor fi instalate automat când laptopul se conectează la Internet, iar din această cauză nu trebuie să vă bateţi capul cu ele.

De final trebuie să spun că acesta e un laptop perfect pentru acasă ori la lucru. E uşor de cărat într-o geantă, iar performanţele sunt satisfăcătoare.
E o îmbinare perfectă între laptop şi ultrabook datorită caracteristicilor (greutate redusă ţi productivitate bună).
Un laptop cu procesor i3 e mai bun decât unul cu Celeron, iar placa video cu memorie video dedicată e utilă în cazul în care vreţi să editaţi videoclipuri nu prea solicitante.

Te-ar mai putea interesa