HP 15s-eq2035nq, laptop avansat cu procesor AMD

HP 15s-eq2035nq este unul dintre cele mai recente apariții de la acest brand și care ar trebui să vă intereseze deoarece este echipat cu unul dintre cele mai noi procesoare AMD. Este vorba de Ryzen 3 care este ceva mai performant decât un Core i3 de la Intel și costă ceva mai puțin. Pentru taskuri simple nu veți simți diferența în să dacă vorbim și de o tehnologie de fabricație mai avansată (7 nm), atunci va fi mai eficient (autonomia mai generoasă). Indiferent că alegeți pe acesta ori unul fără Windows 11, veți face o alegere bună deoarece vorbim de un brand cu experiență în domeniu.

Nici nu aș recomanda alt sistem de operare deoarece acesta este cel mai recent și laptopul nu va funcționa în parametrii normali dacă puneți o versiune veche. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am menționat mai sus, aveți un procesor modern și nu aveți nevoie de mai mult că doar nu rulați jocuri sau aplicații profesionale de proiectare sau editare. Componentele de pe laptopuri nu sunt la fel de performante ca și cele de pe PC-uri deoarece sunt concepute pentru a fi mai accesibile și autonomia laptopului să fie decentă. Chiar dacă nu are acea palcă video de la NVIDIA, nu lipsește cea integrată care vine împreună cu procesorul.

Ecranul laptopului este satisfăcător deoarece are tehnologie IPS, adică oferă cea mai bună experiență de vizionare. Astfel că nu mai trebuie să folosiți un monitor, iar dacă vă plac filmele, le puteți ține pe un hard extern și apoi îl conectați la televizor.

Dotările sale sunt relativ aceleași și sunt mici diferențe între generații, iar aici mă refer la versiunea tehnologiei WiFi sau la versiunea porturilor USB. Porturile USB 2.0 au fost eliminate deoarece nu sunt foarte rapide și a apărut USB tip C care este cel mai popular.

Concluzie

HP 15s-eq2035nq oferă excat ce căutați în acest buget, însă veți beneficia de un plus de performanță, motiv pentru care nu trebuie neglijat și trebuie pus cât mai sus pe listă. Un alt model cu Windows 11 S este HP 15s-fq2063nq care are i3 și un design argintiu.

Te-ar mai putea interesa