HP 15s-eq2025nq, laptop cu Ryzen 5 5500U

HP 15s-eq2025nq e un laptop din categoria multimedia pentru persoanele interesate de ceva performant şi portabil. Are procesor Ryzen 5 şi memorie RAM de 8GB.

Modelul de faţă are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care are o greutate redusă de 1,7kg. Din poză se poate vedea că acest aparat e şi unul de culoare argintie (natural silver).
Cred că vedeţi din imagine că e vorba despre un model cu tastatură completă, adică în partea dreaptă are numpad pentru introducerea rapidă a numerelor.


Păreri pro şi contra

Modelul HP 15s-eq2025nq este echipat cu procesor six core model Ryzen 5 5500U. Acesta scoate 13821 puncte pe cpubenchmark încât putem spune că e echivalentul unui i7 cu voltaj scăzut. Referitor la procesor trebuie să adaug că are integrat şi cip grafic care este foarte performant.
Nu are unitate optică, dar în schimb are cameră web HD, HDMI, port USB C, două USB 3.1, card reader, bluetooth şi wireless ac.
Modelul de faţă vine cu o greutate de 1,7kg şi o baterie care poate să ţină şi 4 ore.

Stă excelent la capitolul ergonomie deoarece are tastatură iluminată, ecran cu panel IPS şi finisaj anti-glare.
Memoria RAM e una suficientă de 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD a cărui capacitate e de 256GB. Dacă vreţi mai mult spaţiu de stocare atunci puteţi folosi cloud storage sau un HDD extern.

Dacă vă plac filmele atunci cu acest modern nu veţi avea probleme în a le vedea, chiar va fi o vizionare plăcută datorită ecranului de 15,6 inci cu rezoluţie FHD şi panou IPS.

Ca o concluzie pot scrie că acest model e unul perfect pentru acasă ori lucru deoarece are tehnologiile care te vor ajuta să-ţi faci treaba rapid. Are cele mai noi porturi, iar procesorul îţi va oferi toată puterea de calcul de care ai nevoie în sarcini solicitante.
Acest model nu e unul de jocuri, iar dacă vreţi aşa ceva atunci trebuie să vă orientaţi înspre un Asus Zephyrus.

Te-ar mai putea interesa