HP 15s-eq2027nq, laptop office cu SSD de 512GB

Laptopul HP 15s-eq2027nq este ceva mai diferit decât restul laptopurilor deoarece oferă un SSD mult mia mare. Un spațiu de stocare de 256GB este de ajuns pentru cei care mai dețin un laptop sau un PC, însă există și soluții de stocare externe dacă cele mai mari fișiere sunt de tip media (filme și seriale). Cele mai multe laptopuri de pe piață sunt argintii pentru că arată mai bine și doar rama ecranului este neagră. NU prea mai sunt laptopuri de culoarea neagră, cele mai multe sunt destinate gamerilor.

Acesta se adresează utilizatorilor care vor un plus de performanță, însă nu pentru jocuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul de procesor este Ryzen 3 5300U, adică vorbim de o generație mai nouă, care vine cu mici îmbunătățiri. Cred că AMD va domina piața procesoarelor de buget și mă refer atât la platformele mobile cât și la cele de tip desktop. Poate fi ales alături de câteva periferice dacă nu ați mai avut un laptop până acum (mouse, router wireless, husă). Pentru a-l transporta nu mai este necesară o geantă, ci este de ajuns ohusă pentru că este subțire și ușor.

Păreri pro și contra

Trebuie menționate anumite dotări care nu le vedem pe orice laptop: tastatură iluminată, cititor de amprentă, USB 3.1, WiFi ac 2×2, cameră web HD și altele. Aș putea spune că poate fi folosit chiar și ca un laptop de tip business, însă mai trebuie să puneți Windows 10 pe el. Dacă nu vă descurcați, atunci puteți alege un laptop cu Windows 10 preinstalat, dar prețul este ceva mai mare. laptopurile cu procesoare AMD nu mai sunt o alternativă accesibilă la cele cu procesoare Intel, ci sunt soluții la fel de performante și fiabile.

Nu este nevoie de un buget foarte mare pentru a vă cumpăra un ultraportabil, sunt numeroase modele ca și cel de sus, doar că nu vedeți aceleași componente. Ryzen 3 de pe acest HP 15s-eq2027nq este la fel de performant ca și un Core i5, doar că are tehnologie de fabricație pe 7 nm și 4 nuclee. Se mișcă foarte bine împreună ci SSD-ul de tip M.2 instalat pe acesta.

Te-ar mai putea interesa