HP 15s-eq2024nq, laptop albastru/argintiu la super preț

Un laptop destul de popular este modelul HP 15s-eq2024nq care pe lângă faptul că arată bine, are și componente destul de performante. Este clar că vi-l doriți pentru că arată foarte bine și combinația de albastru cu argintiu este una destul de inspirată, iar rama ecranului a rămas neagră ca de fiecare dată. Astfel, tastatura și touchpadul vor fi destul de vizibile, iar Ecranul va părea mai că nici nu are margine. Evident că mai este loc de îmbunătățiri însă pentru cei mai pretențioși dintre voi, vă recomand seriile de top.

Acesta este un laptop ceva mai deosebit decât altele și cred că am menționat de ce, dar ar mai fi și alte aspecte care ar trebui subliniate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Eu îl recomand din mai multe motive și cred că acestea sunt și motivele pentru care a fost apreciat de cumpărători:

  • ecranul de 15 inci este echipat cu tehnologie IPS și rezoluția sa este una destul de ridicată (1080p).
  • suficient spațiu de stocare pentru uz office și suficientă memorie pentru multitasking.
  • procesorul Ryzen 5 este echivalentul unui Core i5, doar că prețul laptopului este mai atractiv și placa video cu care vine este puțin mai performantă. E mult mai performant decât AMD-ul de pe HP 14s-fq0024nq.
  • are cele mai bune porturi USB (3.2 și tip C), WiFi ac 2×2, HDMI și multe altele.
  • tastatura iluminată este un plus pentru un laptop la un așa preț, dar ar fi fost mai interesant dacă era pe roșu sau o culoare în contrast cu acel argintiu.

Poate că e greu să vă obișnuiți cu ideea că un laptop are un SSD de numai 256GB, însă ce să stocați pe el când există servicii de stocare în cloud? Conținutul media poate fi de pe anumite platforme fără a-l mai descărca, deci unii s-ar putea mulțumi și cu un SSD mai mic.

Concluzie

HP 15s-eq2024nq oferă multe motive pentru a fi ales, dar cu siguranță mai sunt și minusuri la anumite capitole. De exemplu o tastatură argintie sau albă cu iluminare albă nu prea este utilă ziua, dar și așa nu cred că o veți folosi prea des deoarece reduce din autonomia laptopului.

Te-ar mai putea interesa