HP 15s-eq2019nq, laptop cu Ryzen 7 5700U și SSD

HP 15s-eq2019nq e un laptop din categoria multimedia pentru acele persoane care vor un laptop performant pentru acasă ori lucru. Vine cu procesor octa core Ryzen 7 așa încât totul să ruleze fluent, chiar și sarcinile care sunt foarte solicitante.
Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și e echipat cu componente de generație nouă. Din imaginea care am pus-o alături se poate observa că aparatul e unul argintiu deschis, producătorul menționând că e vorba despre natural silver.

Pro și contra

Modelul HP 15s-eq2019nq e unul premium echipat cu componente de top așa încât să facă față celor mai solicitante sarcini.
Procesorul e un Ryzen 7 5700U mult mai performant decât unele procesoare i7 deoarece are 8 nuclee. Acest lucru e dovedit de punctajul de 16378 puncte de pe cpubenchmark.
Ecranul e unul foarte clar deoarece are panou IPS, strat anti-glare și rezoluție 1920×1080 pixeli. Diagonala e una de 15,6 inci așa încât filmele să se vadă destul de clar.
Memoria laptopului e de 8GB, iar stocarea e pe un SSD de 256 de giga. Dacă vreți mai multă stocare atunci vă recomand să să vă orientați înspre un hard extern sau ceva de genul. Un laptop alternativ cu mai mult spațiu ar fi acest Pavilion.
Conectica e una bună deoarece discutăm despre un model cu HDMI, 3 porturi USB, wireless ac, card reader și altele.

Există și lucruri mai puțin bune precum lipsa Windows și că nu are cip grafic cu propria memorie. Aș putea adăuga ca minus și capacitatea mică a Solid State Drive-ului. Recomand să instalați Windows 10 Home de pe un stick USB 3.0.

Părerea mea legată de acest notebook e că-și merită banii și că merită achiziția dacă vreți ceva cu portabilitate bună și performanțe peste medie.
Sper că v-ați făcut o părere despre acest aparat din scurtul review de mai sus.

Te-ar mai putea interesa