HP 15s-eq1030nq, laptop cu Ryzen 7 4700U

Laptopul HP 15s-eq1030nq este modelul din imaginea de jos și față de multe alte laptopuri, vine cu procesor de la brandul AMD. Este vorba de un AMD Ryzen 7 cu 8 nuclee care este de ajuns pentru orice aplicație doriți să folosiți. Astfel de procesoare vedem și pe laptopuri multimedia și de gaming, însă mai sunt și variante de Ryzen 7 mult mai bune. Nu trebuie neglijate nici restul componentelor, care au rol la fel de important.

Modelul prezentat în imaginea de jos este perfect pentru acei utilizatori care nu se joacă jocuri, adică nu au nevoie de o placă grafică dedicată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este prezent cel mai nou procesor AMD și nu este vorba de unul oarecare, motiv pentru care și placa video oferă performanțe decente. Bineînțeles, nu vorbim de gaming însă poate fi folosit pentru aplicații și anumite jocuri care nu cer cerințe hardware mari. I se poate mări ușor spațiu de stocare și sunt numeroase variante, dar cred că voi le știți deja. Un SSD mai mare costă ceva, însă nu și unul de tip SATA. Voi decideți dacă aveți nevoie de mai mult și poate că nu vreți să mai investiți.

Păreri pro și contra

Laptopul are o greutate redusă, oferă un hardware destul de bun, un ecran cu panel IPS și imagine 1080p, un SSD foarte rapid și spațios, un design plăcut și rigid. Laptopurile au devenit destul de populare în ultimii ani și foarte puțini utilizatori mai aleg desktopuri. Windows 10 este singura opțiune pentru acest laptop și îl puteți instala rapid pentru că are porturi USB tip C. Acestea vor înlocui pe cele standard deoarece permite introducerea mai ușoară a cablului sau unui stick (nu se ține cont de față).

Sunt numeroase laptopuri cu același design, doar că HP 15s-eq1030nq are un hardware mai diferit la interior și am menționat anterior. Trebuie luat în considerare pentru că este un laptop atractiv ca preț ținând cont de ce oferă și nu trebuie să investiți în el. De multe ori aplicațiile nu consumă foarte multe resurse, nici măcar când pornit mai multe simultan.

Te-ar mai putea interesa