HP Pavilion 15-eg0033nq, laptop cu i7-1165G7 și cip Iris Xe

HP Pavilion 15-eg0033nq e un laptop din categoria office pentru persoanele interesate de ceva performant și care să fie funcțional și 10 ani de acum înainte. Componente de top din acesta ar fi procesorul i7, cei 16GB RAM și SSD-ul.
Datorită configurației și portabilității bune acest model poate fi utilizat acasă cât și la lucru.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Din imaginea de mai jos se poate vedea că aparatul e unul de culoare natural silver așa încât să semene cât mai mult cu un Macbook.

Păreri pro și contra

Laptopul HP Pavilion 15-eg0033nq e unul cu un procesor i7-1165G7 care are 4 nuclee așa încât să facă față cât mai bine sarcinilor solicitante.
Memoria RAM e și ea una ok de 16GB așa încât totul să ruleze fluent.
Pentru stocare se folosește de un SSD a cărui capacitate e de 256GB, iar dacă vreți mai mult atunci vă recomand să utilizați un hard extern sau ceva asemănător.
Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel e aparat, iar principalele ar fi:

  • Performanța peste medie a procesorului și memoriei RAM. O importanță majoră o are și Solid State Drive-ul.
  • Conectivitatea e una foarte bună deoarece aparatul are HDMI 2.0, 3 porturi USB, card reader, wireless ax și bluetooth.
  • Are ergonomie bună întrucât tastatura e una iluminată, carcasa e din aluminiu, iar greutatea e de doar 1,8kg.
  • Ecranul clar de 15,6 inci a cărui rezoluție e 1920×1080 pixeli și care are panou IPS.

Există și unele aspecte negative, printre acestea trebuind să subliniez lipsa sistemului de operare și a cipului grafic cu memorie dedicată. Eu recomand să instalați Windows 10 de pe un stick UB 3.0.
În cazul în care vă interesează o alternativă pentru procesare video recomand să vă orientați înspre un model Victus sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa