HP 15s-eq2005nq, laptop cu Windows 11 Home

Laptopul din imaginea de jos este un model argintiu destul de performant și este de ajun să vă uitați doar la ce procesor are. Poate că nu o să vă ajungă spațiul de stocare dar poate fi extins cu un SSD mai mare și puteți lua în calcul unul exterior dacă aveți fișiere mai confidențiale. HP 15s-eq2005nq are și cel mai nou sistem de operare după cum am menționat în titlu și nici nu aș recomanda altul. Acesta poate influența destul de mult prețul laptopului pentru că vorbim de un sistem de operare mai avansat și care a apărut nu de mult timp.

Soluții AMD oferte de producători trebuie luate în considerare iar acel Ryzen 7 este echivalentul unui Core i7 (HP 15-dw3023nq) pentru că oferă mai multe nuclee și frecvență de lucru foarte bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Hardware-ul unui laptop este foarte important și influențează prețul destul de mult, lăsând la o parte că are Windows cu licență. Dacă vă gândiți la un laptop care nu mai necesită nici un upgrade, acesta ar putea fi însă nu are cel mai spațios SSD. Eu nu mai țin foarte mult fișiere pe PC, multe sunt în cloud și cele media le pus pe medii de stocare externe (HDD și stick). Nici nu prea este recomandat să țineți toate datele pe un singur mediu de stocare pentru că niciodată nu se știe când poate va ceda.

După nume reiese ușor mărimea ecranului, iar acela este un IPS modern cu cu specificații decente. Evident că sunt serii care oferă ecran OLED, un ecran cu refresh mare, care reproduc mai multe culori sau chiar cu alte tehnologii moderne. Toate acestea costă și pot fi folosite într-un anumit scop și poate că unii dintre voi nu puneți un accent atât de mare pe imagine.

Un laptop avansat ca acesta oferă și porturi foarte bune, dar și tehnologii wireless moderne ca să scăpați de anumite fire de pe birou.

Concluzie

HP 15s-eq2005nq dorește să fie o soluție mobilă pentru cei care nu mai vor să aibă un desktop pe birou și ar aprecia portabilitatea.

Te-ar mai putea interesa