HP 15-dw3023nq, laptop cu procesor Core i7

Laptopul HP 15-dw3023nq este unul dintre noile laptopuri office care poate v-ar interesa deoarece oferă cel mai performant procesor Intel – Core i7. Aveți nevoie de cele mai bune componente atunci când folosiți anumite programe și vă puteți mulțumi și cu un Core i5 dacă doar navigați pe web. Evident că nu trebuie să neglijați nici restul hardware-ului, dar și dotările sunt foarte importante că doar nu vreți să folosiți două laptopuri sau un desktop pe lângă acesta.

Fiecare laptop este diferit însă pot fi și versiuni actualizate și se vede destul de ușor după numele său, unele pot avea și o combinație diferită de culori. Cel de jos este o variantă argintie, doar că rama a rămas neagră ca să nu iasă atât de mult în evidență atunci când vizionați un film sau poate că aveți o interfață întunecată la programul folosit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu poate fi prea accesibil deoarece vedem o configurație foarte bună, un SSD modern și suficientă memorie. Vorbim de un procesor pe 10 nm care se descurcă destul de bine în orice situație și este conceput pentru astfel de laptopuri, iar autonomia oferită este foarte bună. Pe laptopurile de gaming vedem componente cu performanțe mai mari, deoarece au un consum mai mare. Spațiul de stocare nu este mare, dar puteți pune oricând un SSD mai mare și producătorul recomandă chiar și cel de tip SATA.

De câțiva ani nu mai vedem plăci video GeForce pe astfel de laptopuri deoarece nici nu prea au sens, deoarece actualele plăci video integrate sunt destul de bune pentru a rula orice conținut, chiar și media. Vedem și o conectivitate foarte bună. Nu-i lipsește nici un port, are chiar și tehnologii fără fir moderne astfel încât să nu trebuiască multe periferice cu fir în jurul său sau cabluri pe birou.

Concluzie

HP 15-dw3023nq merită pus pe listă datorită componentelor, designului utraușor, autonomiei mari a bateriei, conectivității și fiabilității. După cum am menționat, aceste laptopuri sunt mai numeroase (un exemplu diferit: HP Pavilion 15-eh1002nq) și există configurație chiar mai bune decât cea prezentată sus, dar cu un preț ceva mai mare.

Te-ar mai putea interesa