HP 15s-eq1059nq, laptop cu componente noi și Windows 10 S

Laptopul din imaginea de jos este unul cu hardware office și se numește HP 15s-eq1059nq.Față de multe altele, acesta are noul procesor AMD Ryzen 3 care are 2 nuclee și performanțe satisfăcătoare pentru ce veți folosi pe el. Nu cred că veți avea nevoie de mai multe nuclee sau o placă video dedicată cât timp nu jucați jocuri pe el. Aplicațiile rulează excelent cu acest tip de procesor, iar memoria RAM este una modestă – 4GB.

Cu siguranță, nu dorește să impresioneze la capitolul performanță, însă nu aveți nevoie de mai mult pentru școală sau facultate. Spun asta pentru că oferă Windows 10 S, adică se adresează elevilor și studenților. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurațiile laptopurilor pot avea procesoare Intel sau AMD, ambele sunt soluții foarte bune. Poate că nu aveți un producător preferat și doar vreți să faceți o alegere bună. Conectivitatea este un punct foarte al noilor laptopuri, astfel că nu sunt necesare multe periferice. laptopul poate fi folosit pentru a viziona chiar și filme, iar dacă vă doriți o imaginea mai mare, puteți folosi cablul HDMI să-l conectați la un televizor mare.

Păreri pro și contra

Acest model este diferit de restul, însă vedem sistemul de operare licențiat care vă poate scuti de niște bani și timp. Dacă aveți deja unul pe stick și vreți un plus de performanță, atunci alegeți alt laptop care oferă mai mult spațiu și memorie. Imaginea este un clară deoarece are o rezoluție satisfăcătoare, dar putea fi mai bună, iar suprafața mată (Anti-Reflective) nu permite lumina să se reflecte (utilizare outdoor). Dotările sunt excelente, astfel că nu sunt necesare multe periferice, însă tot este necesar un mouse pentru a lucra ușor și rapid pe el.

Are un design simplu pe gri și cred că o să placă iar suprafața din jurul tastaturii are un finisaj plăcut. HP 15s-eq1059nq are o greutate destul de redusă în comparație cu laptopurile din anii precedenți sau cele de gaming. Poate că nici nu-l veți lua cu voi, ci mai degrabă îl veți folosi strict pe birou și conectat la priză precum vechiul PC.

Te-ar mai putea interesa