HP 15s-eq1053nq, laptop pentru acasă sau lucru

Pentru persoanele interesate de un laptop rapid și gata de utilizat de la scoaterea sa din cutie acest HP 15s-eq1053nq ar fi o variantă foarte bună.
Are niște componente care-l fac foarte bun pentru sarcini office acasă sau la lucru.
Spre deosebire de alte modele acesta are Windows 10 preinstalat așa încât să puteți intra din prima pe net sau să vă faceți treaba.

Laptopul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un model care are o portabilitate extrem de bună întrucât greutatea e de 1,7kg, iar bateria e una cu 3 celule.

Păreri pro și contra

Procesorul din HP 15s-eq1053nq e un Ryzen 3 3250U care e echivalent unui Pentium sau i3 (puteți vedea aici o alternativă de HP cu i3). la cpubenchmark scoate 4132 puncte. E unul cu două nuclee și cu cip grafic Radeon.

Există și aspecte negative care trebuie luate în considerare când cumpărați acest model. Acestea sunt că ecranul e doar HD și că nu are tastatură iluminată.
În privința rezoluției HD a ecranului trebuie să scriu că nu e un lucru important deoarece de la un metru nu mai deosebiți între HD și Full HD.

Câteva lucrurile pozitive la acest model pe care trebuie să le subliniez sunt:

  1. Procesorul puternic. La sarcini office va fi mai mult decât suficient
  2. Portabilitatea peste medie. Are greutate de 1,7kg, iar producătorul se laudă cu o autonomie de maxim 9 ore.
  3. Windows 10 preinstalat. În felul acesta faceți economie de bani și timp deoarece totul e instalat.
  4. Memoria suficientă. Are SSD de 256 de giga și memorie RAM de 8GB.

De final pot spune că recomand acest laptop pentru uz casnic, la școală cât și pentru lucru. Nu aveție nevoie de mai mult pentru navigat pe Internet, vizionat filme, editat documente și ascultat muzică.

Te-ar mai putea interesa