HP 15s-eq1048nq, laptop cu Microsoft Windows 10

Laptopul HP 15s-eq1048nq este una dintre cele mai bune alegeri care le puteți face și veți avea chiar și Windows 10 cu licență. Componentele sale sunt suficient de performante și nu cred că veți avea nevoie de mai multe nuclee, memorie RAM sau SSD mai spațios. Acel Ryzen 7 este echivalentul unui Core i7 de la Intel, doar că are 8 nuclee care și așa nu cred că le veți folosi (puține aplicații folosesc toate nucleele procesorului). Pentru uz office, este de ajuns ce oferă și nu mai este nevoie de un alt laptop sau desktop.

Nu poate fi mai accesibil deoarece are componente de ultimă generați și dotări foarte bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt destul de interesante și e evident că nu se adresează celor pasionați de jocuri. Pentru a fi un laptop de gaming, e nevoie de un procesor mult mai avansat iar consumul e mai mare. Chiar dacă laptopul are 16GB RAM, probabil că voi veți folosi de cele mai multe ori maxim 8GB. Sunt foarte puține aplicații care consumă atât de multe resurse. Unele componente hardware pot fi schimbate dar nu este cazul aici pentru că nu este nevoie de mai mult spațiu pentru fișiere ori memorie pentru multitasking.

Porturile acestui laptop sunt destul de numeroase dar și diversificate pentru a putea conecta cam orice periferic. Puteți alege cum să instalați aplicațiile, de pe internet au de pe un stick USB. Datele se transferă rapid cu acele porturi USB 3.1. Chiar și cel de tip C este prezent pentru a putea folosi un adaptor.

Plusuri: are design plăcut pe argintiu, porturi excelente, Ryzen 7, greutate redusă (1.69 kg), fiabilitate ridicată și imaginea este foarte clară (panel IPS și rezoluție Full HD).
Minusuri: nu oricine și-l poate permite.

Nu sunt multe laptopuri ca HP 15s-eq1048nq și mă refer strict la concurență, iar dacă nu vă place configurația, atunci trebuie să alegeți altă serie ori unul cu Ryzen 5 care e și mai accesibil. Capacitatea SSD-ului poate afecta destul de mult prețul laptopului, însă aveți nevoie de spațiu pentru fișiere dacă nu aveți alt PC.

Te-ar mai putea interesa