HP 15s-eq1037nq, laptop foarte bun pentru uz office

HP 15s-eq1037nq face parte din segmentul office al acestui brand și vedem componente ceva mai diferite, dar și care aduc un plus de performanță. Cu alte cuvinte, vedem un procesor Ryzen 5 care se descurcă bine în cele mai multe situații și nu este nevoie de mai mult. Acesta este echivalentul unui Core i5 că doar are specificații foarte bune. Poate că nu are o placă video dedicată, dar și cea integrată își face treaba destul de bine. Până la urmă nu veți încerca jocuri pe el și multe aplicații rulează decent și cu o placă video Intel.

Arată bine pe negru și se poate vedea din imaginea de prezentare de mai jos, dar mai sunt și alte laptopuri oferite de acesta dacă vreți ceva diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurațiile cu AMD au devenit mai populare în ultimii ani și se datorează tehnologiei avansate și scorurilor oferite. Acestea au plăci video AMD destul de bune pentru ce veți face pe el și nu este necesară cea de la NVIDIA pentru că nu vă jucați jocuri. Poate că pe partea de ecran nu excelează dar pentru uz office, chiar nu aveți nevoie de mai mult. Prețul ceva mai mare se datorează și prezenței sistemului de operare Windows 10, deoarece are licență. Astfel că voi puteți să-l folosiți după achiziție și poate că mai trebuie să puneți câteva programe.

Păreri pro și contra

Aceste tipuri de laptopuri oferă o autonomie ceva mai generoasă pentru că hardware-ul are un consum redus. Performanțele sunt destul de bune pentru uz office și de multe ori nu aveți nevoie de un procesor cu atâtea nuclee, ori 16GB RAM sau de un SSD atât de mare. Totuși, trebuie apreciat că este acel gen de laptop care nu mai trebuie upgradat și o să facă față mulți ani.

HP 15s-eq1037nq oferă porturi foarte bune și vorbim de versiuni noi (USB tip C și 3.1). Transferul datelor va dura foarte puțin și poate că veți stoca fișierele media pe un USB stick sau SSD extern, pentru ca ulterior să le conectați la alte device-uri.

Te-ar mai putea interesa