HP 15-dw3027nq, laptop cu i5 și Windows 10

Modelul HP 15-dw3027nq e un laptop din categoria office pentru persoanele care doresc un model performant cu portabilitate bună și sistem de operare preinstalat.

Acest laptop vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se remarcă prin multe lucruri pozitive. Din imaginea de alături se poate vedea că acest model are un design clasic HP, fiind unul sobru.
Tastatura numerică (mă refer la numpad) e prezentă în partea dreaptă, acest lucru dovedindu-se util pentru cei care tastează numere des.

Păreri pro și contra

Laptopul HP 15-dw3027nq e unul potrivit pentru birou, cu el putând să rulați sarcini office și business. O să-l puteți folosi din prima clipă deoarece are Windows 10 preinstalat.
Un model precum cel de față are mai multe atuuri precum:

  • Procesorul rapid model i5-1135G7 cu 4 nuclee care scoate 10.182 puncte pe cpubenchmark. Acesta are integrat și cip grafic Iris Xe.
  • Ecranul e unul cu rezoluție FHD, diagonală 15,6 inci și strat anti-glare.
  • Portabilitatea e una bună datorită unei greutăți de 1,75 kg și a unei baterii de 3 celule care poate ține și 4 ore. Producătorul menționează că autonomia maximă e 9 ore.
  • Are multiple opțiuni pe parte de conectivitate, printre acestea numărându-se LAN Gigabit, HDMI, 3 USB, wireless ax și altele.

Din păcate, placa video e una integrată și nu are propria memorie video. Va folosi din cei 8GB ai sistemului.
Despre stocare trebuie să scriu că e de 256GB și e pe SSD.

Per ansamblu, un astfel de laptop se va dovedi mai mult decât suficient pentru lucrul de acasă sau școala online.
Datorită componentelor performante acest dispozitiv va avea și o durată mare de exploatare, fiind performant și peste 4-5 ani.
Producătorul HP e unul cunoscut la nivel mondial și e apreciat de oamenii de afaceri cât și de cei care vor un latpop fiabil.

Te-ar mai putea interesa