HP 15s-eq1018nq, laptop cu Ryzen 7 4700U

Laptopul HP 15s-eq1018nq e unul modern pentru sarcini multimedia care se adresează persoanelor interesate în navigat pe Internet, vizionat filme şi jocuri simple.
Chiar dacă e un laptop de 15,6 inci acesta e unul cu portabilitate foarte bună deoarece are o greutate de 1,7kg şi o baterie care poate ţine şi 8 ore.

Acest notebook PC e unul disponibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop avansat tehnologic care arată excelent.
Puteţi vedea din imaginea alăturată că are culoare argintie şi că are tastatură numerică în partea dreaptă.


Păreri pro şi contra

HP 15s-eq1018nq are procesor AMD Ryzen 7 4700U cu 8 nuclee capabil în a scoate 13810 puncte la benchmark. Din acest lucru ne putem da seama că e un laptop foarte puternic.
Ecranul e unul de calitate deoarece are panou IPS, rezoluţie FHD şi strat anti-glare (pentru ca lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa).
Memoria e una suficientă deoarece pe partea de RAM are 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD de 256GB.

Din păcate nu are unitate optică, dar în schimb stă foarte bine la capitolul porturi deoarece are 3 USB, HDMI, card reader, wireless ac şi bluetooth. Nu are LAN, dar nu vă opreşte nimeni să folosiţi un adaptor USB-LAN dacă vreţi să vă coenctaţi la net cu fir. În ziua de azi cei mai mulţi se conectează la net folosind wireless.

Culoarea e una deosebită, dar dacă vreţi ceva mai închis atunci acest model ar fi o alternativă cu aproximativ aceleaşi caracteristici.

De final pot să spun că acest model va fi unul suficient pentru persoanele interesate de un model pentru acasă ori la lucru care să aibă un preţ corect şi o fiabilitate excelentă.
Producătorul HP e alegerea celora care for un laptop pentru 5-6 ani care să facă faţă unor solicitări intense.

Te-ar mai putea interesa