HP 15s-fq2017nq, laptop office cu i5

HP 15s-fq2017nq e un laptop care face parte din categoria office, tinzând să fie un laptop care se descurcă şi în sarcini multimedia. Procesorul care echipează acest notebook e un i5, iar pentru ca sarcinile să ruleze fluent are 8GB memorie RAM.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model avansat tehnologic care are un ecran de 15,6 inci numai bun la filme. Din imaginea de alături se poate vedea că acest model e unul de culoare albastru indigo (acest model e unul de culoare argintie) şi că are tastatură completă.

Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15s-fq2017nq are o portabilitate bună deoarece bateria poate ţine şi 7 ore, iar greutatea e de 1,7kg.
E un laptop pregătit pentru şcoala online deoarece are web cam şi alte lucruri care fac învăţatul mai uşor. Aceste lucruri sunt ecranul mare de 15,6 inci şi tastatura completă care permite o productivitate bună.
Un laptop e mult mai bun decât un telefon sau o tabletă prin faptul că oferă o productivitate excelentă.
Nu are unitate optică, dar în schimb are multe opţiuni pe partea de conectivitate şi porturi. Mai exact are 3 porturi USB, HDMI, wireless ac şi bluetooth.
Procesorul e unul puternic, fiind unul de quad core model i5-1135g7 capabil în scoate 10057 puncte la cpubenchmark. Acesta e unul cu cip grafic Intel iris Xe care e mai performant decât variantele anterioare (Intel HD).
Stocarea e una suficientă, fiind unul cu stocare de 256 GB pe Solid State Drive. În cazul în care aveţi nevoie de mai mult puteţi utiliza un hard extern ori cloud storage.
Dacă doriţi să puneţi mai multă memorie RAM atunci trebuie ştiut că ambele sloturi sunt ocupate, iar 8GB (atât are) sunt suficienţi.
Ecranul e unul foarte clar prin faptul că are rezoluţie FHD, panel IPS şi strat anti-glare. Documentele se vor vedea foarte bine pe acesta, iar filmele se vor vedea clar din orice unghi.

Te-ar mai putea interesa