HP 15s-eq0777nd, laptop argintiu cu Windows 10

Laptopurile pot avea un preț ceva mai mare dacă vin cu Windows 10, deoarece vi se oferă un sistem de operare cu licență. HP 15s-eq0777nd este un astfel de laptop, iar față de multe altele are o configurație cu procesor și placă video AMD. Configurația cu AMD nu este o alternativă accesibilă, ci una mai performantă dacă discutăm de același buget. Noile procesoare AMD oferă specificații foarte bune, dar și plăcile de bază sunt excelente deoarece oferă suportă pentru SSD M.2.

Din imaginea de prezentare se vede foarte clar că are un finisaj argintiu, dar nu în totalitate pentru că rama ecranului a rămas neagră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Ryzen 5 3500U este varianta cu 4 nuclee și frecvență de 2.1 GHz, dar mai este și o variantă cu numai 2 nuclee – Ryzen 3 3250U. Diferențele se văd în anumite aplicații sau când faceți multitasking. Eu vă recomand un laptop cât mai performant care să-l folosiți mulți ani și care să nu trebuiască îmbunătățit (cu RAM sau spațiu de stocare). Specificațiile tehnice sunt foarte bune pentru cât costă și puteți folosi orice aplicație sau chiar mai multe simultan pentru că are 16GB RAM.

Păreri pro și contra

Pentru taskuri simple nu aveți nevoie e un at laptop, acesta se descurcă foarte bine. Vi se oferă un procesor cu 4 nuclee, un SSD rapid și mare, un ecran IPS cu rezoluție Full HD, software cu licență, un laptop cu un design elegant și compact. Porturile laptopului sunt cele care le veți folosi: USB 3.1, USB tip C, HMDI, jack audio. Observ lipsa portului de rețea, însă poate că vă conectați wireless la un router sau alegeți un adaptor. Autonomia laptopului poate fi destul de mare dacă nu solicitați mult configurația și faceți niște setări.

Cu siguranță, un laptop fără Windows 10 va fi mai accesibil, dar ulterior tot trebuie instalat. HP 15s-eq0777nd este unul dintre numeroasele modele de la acest brand și pot fi variante pe gri sau negru, dacă nu vă place argintiul. Seamănă destul de mult cu ultraportabilele din anii precedenți, doar că are un hardware de actualitate.

Te-ar mai putea interesa