HP 15-dw2022nq, laptop negru cu procesor Core i7

Modelul din imagine au un finisaj complet negru și reprezintă o alternativă la cele gri cu negru. Poate că vă interesează cum arată laptopul, însă unii utilizatori sunt mai preocupați de ce se află la interior. De exemplu, HP 15-dw2022nq are noul i7-1065G7 care este un Quad Core pe 10 nm, iar placa video este satisfăcătoare pentru taskuri simple. Laptopurile recent lansate au o greutate scăzută și chiar nu mai este necesar un buget foarte mare pentru un ultrabook. Bineînțeles, laptopurile mult mai scumpe pot avea dotări mai bune și o carcasă metalică (aliaj).

Acest brand oferă multe soluții similare, iar dacă nu aveți un buget atât de mare, optați pentru un laptop cu Core i5. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un laptop foarte performant înlocuiește un desktop fără probleme, iar portabilitatea este un punct forte al celor mai multor modele. Puteți să-l transportați cu ușurință la locul de muncă sau la școală, iar o geantă v-ar ajuta chiar mai mult. Laptopul din imaginea re o greutate de numai 1,75 kg iar ecranul este același, adică diagonala nu a avut de suferit. Totuși, au scăzut dimensiunile laptopului pentru că are margini subțiri la ecran și unitatea DVD a fost eliminată pentru ca laptopul să fi mai subțire. Bineînțeles, s-a redus numărul de porturi, însă cele esențiale nu lipsesc.

Păreri pro și contra

Față de altele, aveți Windows 10 cu licență, un procesor avansat cu tehnologie pe 10 nm, porturi USB 3.1, USB tip C, placă video dedicată numită GeForce MX330. Performanțele plăcii video dedicate sunt mult peste cele ale plăcii video Intel. Dotările sunt excelente și poate că nici nu veți alege foarte multe periferice pentru el, însă un mouse este obligatoriu când vă aflați la birou.

HP 15-dw2022nq nu are tastatură iluminată în acest buget, însă sunt alternative dacă vă doriți asemenea dotări însă poate că nu aveți chiar același hardware. Dacă nu vă interesează autonomia sau portabilitatea, ci vreți doar un laptop performant pentru birou, atunci puteți alege chiar unul de gaming. Un exemplu de la același producător ar fi seria Pavilion care seamănă mult cu cea Omen.

Te-ar mai putea interesa