HP 15-gw0005nq, laptop cu Dual Core de la AMD

Laptopurile cu procesoare AMD sunt tot mai numeroase deoarece sunt tot mai mulți utilizatori care vor o alternativă mai bună la variantele cu Intel. HP 15-gw0005nq este un laptop interesant care poate fi folosit acasă și la locul de muncă deoarece este ușor de transportat și conectivitatea este excelentă. Bineînțeles, vi se oferă Windows 10 licențiat pentru ca voi să-l puteți folosi imediat după achiziție. Designul gri/negru arată foarte bine și rama îngustă va reduce dimensiunile laptopului. Poate fi confundat chiar și cu un model de 14 inci vechi, pentru că are și o greutate de numai 1.8 kg.

Acesta este unul dintre multele modele noi recent lansate și se vede după generația procesorului – Ryzen 3. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul AMD Ryzen 3 modelul 3250U a apărut recent și este ceva mai diferit varianta 3500U, având doar 2 nuclee (în loc de 4). Voi decideți care va fi mai util, dar este bine să optați pentru un laptop cât mai avansat dacă îl veți folosi mulți ani și nu aveți un desktop pe care să lucrați. Spațiul de stocare de 256GB este de ajuns dacă nu stocați conținut media pe laptop și poate filmele și serialele le țineți pe medii externe (stick USB sau HDD extern) care ulterior le conectați direct la televizor.

Păreri pro și contra

Configurația office a acestui laptop poate fi de ajuns dacă vă gândiți să rulați filme, aplicații diverse și jocuri 3D cu cerințe hardware mici. Înlocuiește fără probleme un desktop deoarece are porturi numeroase, dar și tehnologii fără fir esențiale (WiFi și bluetooth). O autonomie mai bună poate fi obțină atunci când nu rulăm conținut video, folosim internet prin intermediul calului LAN și setăm o luminozitate mai mică la ecran.

HP 15-gw0005nq are dotări foarte bune și vedem că nu mai sunt necesare anumite periferice. Totuși, poate că nu sunteți mulțumiți pe puterea difuzoarelor integrate sau de rezoluția camere web și vă hotărâți să alegeți soluții clasice mai performante. Chiar dacă are touchpad, eu aș opta pentru un mouse deoarece productivitatea crește în special dacă vă aflați la birou.

Te-ar mai putea interesa