HP OMEN 15-en0000nq, laptop modern pentru gaming cu AMD Ryzen 7

Laptopurile de gaming noi pot avea o construcție compactă sau una clasică, dar aceasta poate afecta performanțele în jocuri pentru că un laptop prea subțire va oferi temperaturi mai ridicate. HP OMEN 15-en0000nq este un model care oferă performanțe decente și un hardware diferit. Mă refer la faptul că oferă un procesor AMD Ryzen cu placă video Radeon Vega, iar modelul Ryzen 7 este echivalentul unui model Core i7. Se observă după specificațiile sale că este un CPU de top: 8 nuclee, o frecvență mare (2.9-4.2 GHz) și tehnologie de fabricație pe 7 nm.

Se vede din imaginea de prezentare că are un design diferit față de generația anterioară și dotările sunt excelente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Multe jocuri nu cer un hardware de top în special dacă nu vă interesează ca detaliile să fie setate la maxime, poate că vă doriți doar un număr rezonabil de fps-uri. SSD-ul instalat oferă suficient spațiu dar voi puteți extinde spațiul dacă vă doriți o capacitate mai mare (chiar și o soluție externă ar fi bună). Laptopul suportă și multă memorie RAM dacă vă gândiți să îmbunătățiți ceva la el în următorii ani. Instalarea sistemului de operare se face cu ajutorul unui stick USB deoarece laptopurile nu au unități DVD și durează foarte puțin pentru că avem un SSD M.2.

Păreri pro și contra

Configurația laptopului este una avansată și poate rula cele mai noi jocuri la detalii medii (depinde și de cerințele hardware ale jocului). Tastatura sa este una clasică și are funcție de iluminare pentru ca voi să vă puteți juca oricând. Vedem un sistem audio foarte bun cu difuzoare Bang & Olufsen și tehnologii de top. Imaginea este una foarte clară iar dacă vă interesează un refresh mare, atunci ar trebui să vă uitați la alte modele care oferă plăci video mai bune (ca să obțineți multe fps-uri).

HP 15-en0000nq are conectivitate foarte bună și față de alte laptopuri, vedem un port Mini DisplayPort pentru ca voi să puteți conecta un monitor suplimentar. Bineînețels, are și port HDMI pentru a conecta un monitor, astfel aveți mai mult spațiu de lucru.

Te-ar mai putea interesa