HP 15-dw4018nq, păreri laptop cu i5 și MX550

HP 15-dw4018nq e un laptop care intră în categoria multimedia deoarece vine cu procesor i5 și placă video MX550. De la început trebuie menționat că nu e un model de jocuri, deși vine cu placă video care are memorie dedicată.

Notebook-ul PC are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care arată bine și vine cu portabilitate bună. Din poza de alături se poate observa că e un model gri cu tastatură completă.

Păreri pro și contra

Modelul HP 15-dw4018nq e unul cu procesor i5 1235U de tip deca core. Acest procesor este întâlnit și în alte laptopuri multimedia precum 15s-fq5026nq.

Ecranul este unul de 15 inci cu panou IPS și rezoluție FHD. Iar, pentru ca lumina să nu se reflecte de pe suprafața sa, acest ecran are strat anti-reflective.

Pentru a se obține un raport mai bun între preț și dotări, modelul de față are doar 8 giga RAM. Dar, nu e nevoie de mai mult deoarece placa video are propria ei memorie video.

Stocarea e un alt punct pozitiv deoarece e de 512 giga. În felul acesta putem spun că este o capacitate mare, dar și suficientă.

Pe partea de porturi are 3 USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ac și bluetooh.

Verdictul meu legat de acest model e că merită banii dacă vreți ceva de calitate și de la un producător premium. Chiar dacă vine cu placă video dedicată, trebuie știut că acest model nu e unul pentru jocuri. E mai mult pentru sarcini office și multimedia.
Dacă nu știți ce sistem de operare să instalați pe acest model atunci trebuie să vă recomand Windows 11 sau 10. Iar, dacă vreți să știți unde găsiți drivere compatibile atunci trebuie să scriu că acest model își instalează driverele de pe Internet în mod automat. Nu trebuie să vă bateți capul cu așa ceva.

Te-ar mai putea interesa