HP 15s-fq5026nq, păreri laptop argintiu

HP 15s-fq5026nq e un laptop de generație nouă pentru persoanele interesate de ceva pentru sarcini office sau multimedia. Acest lucru se datorează faptului că are procesor i5 și cip grafic integrat în acesta.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un dispozitiv echipat cu procesor deca core, ecran de 15 inci cu rezoluție FHD și 16 giga memorie RAM.
Din poza de alături se poate vedea că acest model e unul de culoare argintie.

Păreri pro și contra

Modelul 15s-fq5026nq celor de la HP este unul care se evidențiază cu mai multe lucruri, cele mai importante fiind următoarele:

  • Ecranul foarte clar de 15 inci
  • Că are mulți RAM, adică 16 giga DDR4.
  • Stocarea pe un SSD de 512 giga
  • Procesorul rapid model i5 1235U

Față de aceste lucruri mai trebuie evidențiat și faptul că modelul acesta are greutate de 1,7 kilograme. În felul acesta va fi un laptop excelent și pentru sarcini business. Mai ales că are o autonomie de 7,3 ore. Asta în condițiile în care bateria e una de 3 celule.

W-fi-ul e unul rapid deoarece e de tip wireless ac, iar pentru mouse sau tastatură externă aveți la dispoziție bluetooth.

La capitolul ergonomie stă bine întrucât are tastatură iluminată. Acest lucru vă va ajuta foarte mult atunci când lumina e slabă.

Ca aspect negativ trebuie să menționez faptul că nu are placă video cu memorie dedicată. E vorba despre un cip grafic integrat în procesor. Dar, este vorba despre un cip foarte capabil care are la dispoziție o cantitate mare de memorie.
Probabil că ar mai trebui menționat că nu vine cu sistem de operare preinstalat, motiv pentru care recomand instalarea Windows 11 de pe un stick USB.

Ca o concluzie, trebuie să scriu despre modelul 15s-fq5026nq că se va dovedi mai mult decât suficient pentru cineva interesat de un aparat de calitate pentru lucru sau acasă.

Te-ar mai putea interesa