HP 15-dw3056nq, laptop negru cu i3

Laptopurile pot avea diferite configurații însă sunt limitări de date de preț și de serie, adică nu veți vedea o placă RTX sau un procesor de gaming pe un laptop ca cel de jos. HP 15-dw3056nq este modelul prezentat mai jos și face parte dintr-o serie care oferă cel mul un procesor Core i5, dar și un Core i3 este de ajuns. Veți vedea că acel procesor Core i3 de la Intel se mișcă excelent chiar și cu acele două nuclee. Pentru a vă face o idee despre cât este de performant, puteți să vă uitați la scorurile de performanță Benchmark.

Arată la fel la exterior cu mici excepții (unele pot fi pe argintiu sau gri) dar la interior are componente diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Procesorul Core i3 este de ajuns pentru taskuri office și nu numai, însă și restul componentelor sunt foarte importante iar aici mă refer la memorie RAM și SSD. Acestea pot să difere la modelele mult mai scumpe, însă la cel din imagine este vorba de 4GB RAM și un SSD M.2 de 256 GB.

Sunt posibile upgrade-uri prin înlocuirea SSD-uri ori instalării a unei memorii RAM suplimentare (un slot este liber). Sunt și modele care au un ecran HD și nu cu o rezoluție foarte mare cum vedem la acesta – Full HD.

Este o opțiune foarte bună și pentru elevi/studenți, doar că mai trebuie să instalați Windows 11 de pe un stick și instalarea sa nu ar dura mult ținând cont că are porturi USB foarte rapide. Vorbim de porturi USB 3.1 dar și un port de tip USB tip C.

Concluzie

HP 15-dw3056nq este un laptop destul de ușor de transportat și care face parte dintr-o generație nouă de laptopuri, astfel că vă veți bucura de cele mai noi dotări, dar tot nu poate fi la nivelul unui laptop de top sau din segmentul de mijloc. Un laptop mai diferit și care vi l-aș recomanda în ca că vă doriți mai mult spațiu, este HP 15s-eq2045nq.

Te-ar mai putea interesa