HP 15-dw3053nq, laptop argintiu pentru acasă

Căutați un laptop care să ține locul unui PC? Atunci aveți nevoie de un laptop puțin mai performant și bugetul ar trebuie să peste 2000 lei și mărimea ecranului nu trebuie să fie atât de mare pentru că veți lucra pe el de la o distanță mică. HP 15-dw3053nq costă puțin mai mult decât altele deoarece are memorie de 8GB, procesor pe 10 nm, SSD modern, porturi excelente și altele. Configurația acestuia o puteți găsi și pe laptopurile de la concurență, însă poate că vă place culoarea acestuia – argintiu.

Combinația argintiu cu negru arată foarte bine și doar la interior vedem rama neagră, exteriorul fiind complet argintiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP 15 dw0021nq

Merită sau nu merită cumpărat?

Fiecare serie de laptopuri este diferită, doar că aceasta face parte din segmentul office care este numai bun pentru taskuri simple (aplicații, navigare, redare media). Se descurcă bine și cam toate pornesc instant datorită SSD-ului modern, care acum este în format M.2. Este mult mai compact și poate fi instalat ușor fiind fixat numai de un șurub.

La display nu văd diferențe foarte mari, adică vreo îmbunătățire față de generațiile precedente. Doar la segmentul de gaming am văzut refresh mai mare, dar și o luminozitate puțin ridicată. Anumite laptopuri pot fi îmbunătățite pentru că se adresează unui anumit segment de utilizatori, însă când vorbi mde soluții mai atractive ca preț, atunci se fac și compromisuri.

Free DOS trebuie înlocuit ulterior cu Windows 11 (cum are modelul HP 15-dw1026nq), iar după update-ul său ar trebui să aveți și driverele instalate. Vă puteți folosi de un stick că doar are porturi foarte rapide și copierea ar dura puțin datorită acelui SSD.

Concluzie

Dacă obișnuiți să călătoriți, v-aș recomanda o genată și un mouse wireless, iar pentru a asculta muzică, puteți folosi niște căști. HP 15-dw3053nq reprezintă un desktop replacement foarte bun și are dotări destul de bune, astfel că anumite periferice nu mai sunt necesare. Totuși, sunt niște limitări datorită dimensiunilor, dar și la partea hardware sunt pentru ca bateria să ofere o autonomie decentă.

Te-ar mai putea interesa