HP 15-dw3050nq, laptop cu SSD mare și memorie de 8GB

Laptopurile cu HDD și memorie RAM de 4GB nu mai sunt la modă sau sunt chiar depășite. HP 15-dw3050nq este un laptop ceva mai bine dotat și consider că are un raport preț/dotări foarte bun. Îl recomand celor care vor o soluție fiabilă și o puteți folosi mai la orice task zilnic. Designul său este identic cu al altor modele din aceeași serie doar că la interior sunt diferențe, iar anumite componente pot influența destul de mult prețul gadgetului (procesorul și SSD-ul).

Totuși prețul SSD-urilor a scăzut destul de mult, astfel că pe acesta vedem un model ceva mai mare. Oricum nu aveți voi nevoie de cel mai rapid SSD de pe piață că doar nu este vorba de un laptop de gaming cum este Asus Rog Strix G15 G513RM sau cele Pavilion de la HP. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este prezent un procesor destul de popular fiind vorba și de generația nouă Tiger Lake cu tehnologie 10 nm, adică veți vedea un plus de performanță și eficiență. Placa video pare să fie neschimbată pentru că aceasta oricum nu este gândită pentru gaming.

Îmi place că este unul dintre acele laptopuri care nu mai trebuie upgradate, adică nu mai trebuie să vă gândiți să mai puneți memorie în viitorul apropiat ori să schimbați acel SSD cu unul de jumătate sau de 1 tera.

Porturile USB sunt numeroase, dar aveți și tehnologie fără fir WiFi ac. Nu este ultima versiune (ax) dar oricum pentru acela aveți nevoie de un procesor mai bun, adică să vă folosiți de viteza maximă de transfer. E de ajuns să folosiți un router compatibil și cât mai nou.

Concluzie

Se folosește de o baterie mai mică deoarece are un consum redus de energie și componentele au avut un rol important în acest sens. Nu cred că ar avea sens să mă repet, sunt motive pentru care merită ales, dar să nu uităm că vorbim și de un brand foarte popular. HP 15-dw3050nq are un preț atât de bun pentru că nu are Windows 11 preinstalat și nici nu aș instala altul.

Te-ar mai putea interesa