HP 15-dw3042nq, notebook cu i5-1135G7 şi Iris Xe

HP 15-dw3042nq e un laptop care poate fi inclus în categoriile office şi multimedia datorită faptului că este echipat cu procesor i5-1135G7 şi cip grafic Iris Xe. Se va descurca foarte bine în sarcini precum vizionat filme, navigat pe Internet şi editat documente.
Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca aspect şi componente din dotare. Se poate vedea din imaginea de alături că e vorba despre un laptop complet negru, producătorul menţionând că e vorba despre culoarea jet black.

Păreri pro şi contra

Procesorul i5 e unul cu patru nuclee fiind capabil să scoată 10079 puncte la cpubenchmark.
Memoria RAM instalată e de 8GB, iar pe partea de stocare vine cu SSD a cărui capacitate e de 256GB. Sunt nişte valori standard, iar dacă vreţi mai mult spaţiu atunci puteţi folosi hard extern ori stocare cloud.
Ecranul laptopului e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD, margini înguste (micro-edge) şi strat anti-orbire. Prezenţa unui ecran de dimensiuni medii a permis o tastatură completă, adică cu numpad (taste numerice) în partea dreaptă.
Autonomia laptopului e de undeva la 7-9 ore, iar împreună cu greutatea redusă de 1,8kg fac ca acesta să aibă o portabilitate foarte bună.
Cum e în cazul altor laptopuri moderne nici acesta nu are unitate optică, dar în schimb stă foarte bine la capitolul conectică deoarece are 3 porturi USB (din care unul e tip C), HDMI, LAN Gigabit, wireless ac, bluetooth şi card reader.
Unele laptopuri de la Asus nu mai au cameră web, dar în cazul laptopurilor HP aceasta fost păstrată. Modelul de faţă are una de calitate HD.
De final pot spune că acest mode e unul perfect pentru acasă ori dacă vreţi ceva de calitate pentru lucru.

Te-ar mai putea interesa