Asus ROG Strix G17 G712LV, laptop mare cu lumină RGB

Laptopurile ceva mai scumpe au zone iluminare RGB și nu mă refer doar la tastatură. Fie că vă place sau nu vă place această caracteristică, aveți control prin intermediul unui software. Asus ROG Strix G17 G712LV e un model de top și se vede după cum arată, iar ceva mai accesibil ar fi un laptop cu ecran de 15 inci. Experiența va fi una diferită cu un laptop mare și nu veți simți lipa monitorului, în caz că ați folosit anterior un PC.

Sunt multe serii ROG de la acest brand și fiecare aduce caracteristici diferite, însă sunt și în funcție de preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vedem noul Intel Core i7-10750H care are 6 nuclee și pentru jocuri trebuie să folosiți placa video dedicată și nu cea integrată. Comutarea se face automat pe RTX 2060 când rulați un film, clip video, aplicație sau joc. Veți obține performanțe foarte bune chiar și când încercați titluri noi și nu e nevoie de plăci video mai scumpe. Monitorul nu mai este necesar deoarece aveți un ecran IPS de 144 Hz și aceasta e o rată de refresh satisfăcătoare. Cu ochiul liber, nu se observă nici o diferență între un ecran de 144 HZ și unul de 240 Hz.

Consider că nu sunt necesare îmbunătățiri la actualu hardware dar e loc de mai mult spațiu ori memorie RAM, în caz că o aplicație sau joc cere mai mult.

Păreri pro și contra

Vedem componente avansate care sunt de folos în jocuri și care nu oferă cea mai amare autonomie, dar cred că ați știut asta deja. Va fi un număr redus de cabluri în jurul laptopului deoarece are dotări foarte bune și nu sunt necesare anumite periferice. Poate că sunteți mulțumiți de actualul sistem audio (8.4 W) și vă conectați la internet fără fir. Acesta e un laptop special care se adresează unui număr restrâns de gameri.

Asus G712LV oferă porturi de ultimă generație pentru a transfera mai rapid date, dar și pentru a conecta diverse gadgeturi. Poate că pare a fi foarte compact, însă are o construcție solidă și nu e foarte portabil.

Te-ar mai putea interesa