HP 15-dw3035nq, laptop cu Core i3 și Windows 10 Home

Laptopul HP 15-dw3035nq este unul dintre cele mai noi soluții mobile de la acest brand și care poate înlocui un desktop dacă nu vă doriți un ecran foarte mare. Sunt câteva îmbunătățiri estetice la noua generație, dar în mare e vorba de aceeași serie doar cu componente ceva mai noi. Oricum, se adresează celor care vor un laptop pentru orice, cu performanțe decente și care să nu-i lipsească nimic. În acest buget, oferă ce e mai nou pe piață și nu aș putea spune că are componente ideale pentru gaming.

Oferă un ecran modest iar voi puteți viziona conținut 1080p fără probleme și chiar lucra în diverse aplicații. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Anul acesta vom vedea doar laptopuri cu greutate sub 2 kg, procesoare eficiente, SSD mare și ecran 1080p. Ținând cont că mai toate telefoanele mobile au ecrane 1080p, ar fi și cazul ca laptopurile să aibă un ecran mai bun. Până la urmă există și laptopuri 4K, doar că nu prea văd sensul deoarece ecranul nu e atât de mare iar diferențele de detalii nu sunt atât de vizibile. Apreciez că tot mai multe laptopuri vin cu un touchpad minimalist și devine foarte util când nu aveți un mouse sau nu vă aflați la birou.

Nu e foarte ieftin datorită configurației, generației și are Windows 10 preinstalat. Și dacă ar fi avut doar FreeDOS, tot trebuie pus ulterior Windows 10 de pe un disc sau stick USB. Cu ajutorul unui stick USB 3.0, transferul datelor e mai rapid datorită vitezei de transfer, însă depinde și pe ce tip de mediu de stocare veți transfera (pe SSD se copiază mai rapid).

Plusuri: are USB de tip C, design elegant, componente noi, ecran FullHD, suficient spațiu de stocare.
Minusuri: nu sunt.

Chiar dacă HP 15-dw3035nq nu e accesibil pentru oricine, acesta impresionează la mai toate capitolele, însă nu poate rula orice joc. Laptopurile de gaming arată diferit și componentele sunt mai apropiate ca performanțe de cele care sunt pe PC-uri.

Te-ar mai putea interesa