HP 15-dw3022nq, laptop cu Windows 10 Home

HP 15-dw3022nq are o greutate de numai 1.75 kg care este sub medie și nu sunt multe laptopuri care se pot lăuda cu o portabilitate atât de bună. Diferența nu e foarte mare între laptopuri, dar contează greutatea atunci cât timp îl luați peste tot cu voi. Designul e unul premium și se poate observa destul de ușor acest aspect – argintiu. Eu îl recomand oricui și nu trebuie să fiți un fan HP pentru a-l alege, ci e suficient să vă doriți un laptop cât mai portabil. Chiar și alți producători oferă astfel de laptopuri dar nu toate oferă aceleași dotări și nici nu arată la fel.

Chiar dacă nu e foarte accesibil, eu consider că are un preț destul de corect și nu sunt necesare alte modificări ale configurației (SSD mai mare și mai multă memorie). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este vorba de cea mai nouă generație de procesoare dar e de ajuns și o generație puțin mai veche (a 10-a). Placa video e suficient de bună dar nu și pentru jocuri, iar pentru cei care nu știu Intel Iris Xe este cea integrată. Componentele sale mi se par suficient de bune pentru a reda conținut video 1080p și pentru a folosi aplicații diverse. Ecranul acestui laptop e destul de plăcut pentru că are imagine detaliată și unghiurile de vizibilitate sunt generoase.

Suportă 8GB RAM și nu cred că aveți nevoie de mai mult că doar nu jucați jocuri pe el. Nu are HDD mare de 1TB ci doar un SSD de 512GB care oferă suficient spațiu pentru stocarea datelor și e foarte rapid.Are aceleași dotări ca oricare alt laptop, deci la acest capitol nu am ce să-i reproșez, dar sunt necesare câteva periferice.

Plusuri: promoție interesantă, design elegant, componente foarte performante, Windows 10 preinstalat, porturi rapide, autonomie mare.
Minusuri: nu are tastatură iluminată.

HP 15-dw3022nq e un model destul reușit care nu cântărește prea mult și poate ține locul unui desktop datorită performanțelor ridicate. Clipul de jos e o prezentare a acestei serii iar diferențele de performanțe sunt mici deoarece componentele sunt destul de apropiate.

Te-ar mai putea interesa