HP 15-dw3034nq, laptop office de culoare neagră

HP 15-dw3034nq e un laptop din categoria office, dar tinde înspre multimedia datorită componentelor performante. Are procesor i5-1135G7 cu cip grafic Iris Xe aşa încât să facă faţă celor mai solicitante sarcini.

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un dispozitiv avansat tehnologic şi care vine cu o portabilitate foarte bună. Greutatea e uan redusă de 1,8kg, iar bateria poate să ţină şi 7 ore.
Din imagine se poate vedea că e un model complet negru cu tastatură numerică în partea dreaptă.


Păreri pro şi contra

Procesorul i5 care echipează laptopul HP 15-dw3034nq e unul lansat la jumătatea anului 2020 şi se evidenţiază prin prezenţa a 4 nuclee şi un punctaj de 10087 la benchmark. Un alt lucru interesant e că acest procesor integrează un cip video Intel Iris Xe care (Intel) promite că e mai performant decât Intel UHD.
Nu are unitate optică, dar stă excelent pe partea de porturi deoarece are 3 USB, HDMI, card reader, wireless ax şi LAN (tip Gigabit). Se poate conecta şi un mouse fără fir deoarece are bluetooth.
La unele laptopuri există o tendinţă în a elimina camera web, dar nu e valabil şi în cazul acestui model deoarece acesta are cameră web HD. Dacă vreţi şi ceva cu mecanism de închidere a camerei atunci trebuie să vă orientaţi înspre un model Envy.
Memoria sistemului e una ok, deoarece e vorba despre stocare pe SSD de 512GB, iar memoria RAM e de 8GB. La nevoie se poate conecta un hard extern sau ceva de genul.

Dacă vă interesează un laptop robust şi care să fie suficient pentru acasă ori la lucru acest model ar fi recomandarea mea. Faţă de modele din anii anteriori are ecran mult mai bun, iar timpii de răspuns ai informaţiei sunt mult mai buni deoarece are Solid State Drive.

Te-ar mai putea interesa