HP Pavilion 15-ec1045nq, laptop de gaming cu Ryzen 7 4800H

HP Pavilion 15-ec1045nq este un laptop special făcut pentru jocuri și sarcini costisitoare deoarece are ecran de 15.6 inci, procesor Ryzen 7 4800H (model cu 8 nuclee care scoate circa 19100 de puncte la Benchmark), placă video GTX 1650 Ti și 16GB memorie RAM. Pentru ca jocurile să ruleze excelent, iar construcția sa permite instalarea unui sistem de răcire mai bun. Nu sunt necesare investiții suplimentare deoarece oferă un hardware foarte bun. Dacă aveți ocazia să-l achiziționați la promoție sau cu un cadou, să nu stați pe gânduri prea mult pentru că și așa nu sunt disponibile multe modele.

Modelul de jos vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un gadget care nu doar arată bine, ci și unul care se va comporta fără reproșuri în aplicații solicitante și jocuri la rezoluție 1920×1080 pixeli.

 

Laptopul acesta este unul cu performanțe peste medie și cu o portabilitate excepțională. Performanța e dată de procesorul rapid, cipul grafic GTX 1650 Ti, memoria RAM de 16GB și să nu uităm de SSD. Acesta micșorează timpul de răspuns al aplicațiilor, astfel că se mișcă precum o tabletă. E și portabil deoarece greutatea e de sub 2 kilograme, dar oricum îl veți folosi pe birou ca desktop replacement.

Avantajele achiziționării unui astfel de laptop ar fi că e performant, că vine cu tehnologie de ultimă generație (de exemplu are wireless ac 2×2), are un display de top cu refresh mare pentru a vă bucura de o imagine cât mai clară, portabilitatea e bună pentru categoria din care face parte, vine cu multiple porturi (USB 3.1, HDMI, USB tip C etc) și că e fiabil.
Dezavantaje sunt, mai exact că nu are placă video RTX. Această serie de plăci video poate oferi scene mult mai realiste dar jocul trebui să aibă anumite setări.

Deci, dacă vrei un laptop care să arate bine și care să poată rula diferite programe la fel de bine atunci eu îți recomand acest laptop HP Pavilion 15-ec1045nq. Pe piață sunt alternative de la alte branduri, dar acesta vine cu un mai bun raport între preț și calitate.

Te-ar mai putea interesa